Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

KAΘΗΜΕΡΙΝΗ - Σαββατο 21/11/2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Φωτογραφίζοντας το αστικό τοπίο

Ζώντας σε αστικό περιβάλλον σπάνια συνειδητοποιούμε τις φωτογραφικές ευκαιρίες. Και όμως. Οι πόλεις με τα επιβλητικά κτήρια, τα ιστορικά κέντρα, την αρχιτεκτονική παράδοση, τα μνημεία, τα άλση, τους νυκτερινούς φωτισμούς κλπ. προσφέρουν δημιουργικές δυνατότητες που ξεφεύγουν από την απλή τουριστική φωτογραφία. Ανακαλύψτε με ευρηματικότητα την πόλη που ζείτε ή επισκέπτεστε για πρώτη φορά, αναζητήστε την ταυτότητά της και κερδίστε συναρπαστικές εικόνες. Μυστικά και πρακτικές συμβουλές στο νέο τεύχος 192 του ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ.

Μεγάλο Αφιέρωμα: Όλες οι νέες ψηφιακές ρεφλέξ

Περιλαμβάνει:

1. Πρώτες εντυπώσεις (previews) από οκτώ νέα μοντέλα D SLR που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Οι συντάκτες του ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ μοιράζονται μαζί σας την πρώτη γνώμη που σχημάτισαν.

2. Συμβουλές για την σωστή επιλογή. Ποιά ψηφιακή ρεφλέξ σας ταιριάζει; Πώς να καταλήξετε στην βέλτιστη σχέση τιμής/απόδοσης; Ποιά χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά; Που θα βρείτε τις καλύτερες τιμές.

3 Αναλυτικοί πίνακες με χαρακτηριστικά, τιμές και άποψη για όλες τις DSLR της αγοράς!

Robert Frank

Η ανταποκρίτριά μας στις ΗΠΑ Laura Dodson συναντά την διάσημο Ελβετο-Αμερικανό φωτογράφο και αναλύει το έργο του με αφορμή την επανέκδοση του κλασσικού λευκώματός του ''Οι Αμερικανοί''. Ο Robert Frank για πρώτη φορά μετά απο 50 χρόνια μιλάει με τόσες πολλές λεπτομέρειες για τη δουλειά που τον έκανε διάσημο!

…και ακόμη:

Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές




Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί με την «Κ» ο πέμπτος τόμος της σειράς Filomathix, που απευθύνεται σε παιδιά και κάνει τη γνώση μαγεία, αποκαλύπτοντας τα πάντα για το ανθρώπινο σώμα. Θέματα όπως ο εγκέφαλος, τα νεύρα, οι μύες, οι ασθένειες, το αναπαραγωγικό σύστημα, η αναπνοή, η πέψη, η γενετική, οι αισθήσεις και ο σκελετός συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο έργο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διεύρυνση των παιδικών οριζόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου