Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Από τις Ζωές των Άλλων, στη ... Τζολί!

Tο Variety έδωσε στη δημοσιότητα μια είδηση που σε κάθε περίπτωση θα χαροποιήσει τους σινεφίλ. Ο δημιουργός της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Οι ζωές των άλλων», Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ επιστρέφει στον «Τουρίστα». Ακόμα κι αν δε θυμόσουν το όνομά του σίγουρα θα έχεις κι εσύ αναρωτηθεί τι απέγινε αυτό το μεγάλο ταλέντο, αφού μετά το εξαιρετικό γερμανικό φιλμ του 2007 δεν έχουμε ακούσει τίποτα για κάποια τρέχουσα ή μελλοντική δουλειά του.

Μάλιστα, το «ναι» του Γερμανού (βάσει του άρθρου δεν έχει κλείσει ακόμα το deal) μάλλον θα «κλειδώσει» και τη συμμετοχή της Αντζελίνα, αφού η σταρ (σύμφωνα πάντα με το Variety), μπορεί να εμφανίζεται επισήμως ως αντικαταστάτρια της Θέρον στο γυναικείο lead, αλλά έχει θέσει ως όρο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές να την ικανοποιεί η επιλογή του σκηνοθέτη!

Λογικό, βέβαια, αφού η ηθοποιός, μετά από αρκετή κινηματογραφική εμπειρία σε πρακτορικές καταδιώξεις, όπλα και έντονη δράση, προφανώς δε θα ήθελε να δεσμευτεί σε κάτι που διαφαινόταν «μια από τα ίδια».

Υπενθυμίζουμε ότι το φιλμ είναι remake του γαλλικού θρίλερ «Anthony Zimmer» όπου δύο πρώην εραστές ο ένας από τη θέση του πράκτορα και ο άλλος από αυτήν του καταζητούμενου, παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου