Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

H Beyonce στην Αθήνα το Νοέμβριο.

H Beyonce στην Αθήνα το Νοέμβριο.

Είναι πλέον επίσημό! H Eleven Concerts του Ντέμη Νικολαίδη μετά την επιτυχημένη (και soldout) συναυλία του Carlos Santana, ανακοίνωσε την διοργάνωση της συναυλίας της μεγάλης σταρ της μαύρης μουσικής Beyonce. Η εμφάνιση θα γίνει στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Beyonce «I Am... Tour» για την προώθηση του τρίτου της album «I Am... Sasha Fierce» και έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη συναυλία της Beyonce στο Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της και περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν σύντομα γνωστές (όπως για παράδειγμα για την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων). Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, η Beyonce ανέβηκε στη κορυφή του Billboard 200 με το album «I Am... Sasha Fierce», το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες όπως «If I Were a Boy», «Single Ladies», «Halo» και «Sweet Dreams».

Μόλις πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό Billboard ανακοίνωσε πως η Beyonce θα παραλάβει το βραβείο «Woman of the Year» για το 2009. Η απονομή θα γίνει στο Billboard Women In Music Event που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Η Beyonce είναι η μόνη ερμηνεύτρια στην 51χρονη ιστορία του «Billboard Hot 100» που παρέμεινε στην κορυφή των Chart για 10 εβδομάδες - είτε ως μέλος ενός γκρουπ (Destiny’s Child) είτε σαν σόλο καλλιτέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου