Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

50 Χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος.

50 Χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Δεκαέξι από τους γνωστότερους Έλληνες ερμηνευτές, θα τιμήσουν τον σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, σε μια μεγάλη γιορτή για τα 50 του χρόνια στο τραγούδι, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στη σκηνή θα ανέβουν για να ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες του οι…

Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Οι σπουδαίοι αυτοί ερμηνευτές συγκεντρώνονται για να τραγουδήσουν όχι μόνο για να τιμήσουν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο αλλά για έναν ακόμη λόγο. Σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το σκοπό "Μια ανάσα για την Πάρνηθα".

Η συναυλία ξεκινά στις 20:30 ενώ οι πόρτες θα έχουν ανοίξει από τις 19:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν στα Φυσικά σημεία πώλησης Α ζώνη 40€, Β ζώνη 30€, Γ ζώνη 25€, Αρένα Κανονικό 20€, Αρένα Φοιτητικό 15€. Για αγορές μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Internet οι τιμές έχουν μικρή επιβάρυνση: Α ζώνη 42€, Β ζώνη 31,5€, Γ ζώνη 26,5€, Αρένα Κανονικό 21€, Αρένα Φοιτητικό 16€

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά τελείται υπό την αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού, της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (μιας και ο Λευτέρης Παπαδόπουλο συμπληρώνει φέτος και 50 χρόνια στην δημοσιογραφία), του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών–Φλώρινας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Εντός των Τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου