Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Sleep Dealer - To νεο ΜΑΤRIX ?



Επικρατεί ένας τεράστιος ενθουσιασμός με το συγκεκριμένο trailer.

Όπως επίσης και με την ταινία γενικότερα, αφού θεατές, κριτικοί,περιοδικά, κινηματογραφικά sites ανάμεσα σε όλους ο φεστιβάλ του Σάντανς-στο οποίο προβλήθηκε κιόλας- το Indiewire, Quiet earth, ο Slashfilm (ο οποίος πιστεύει πως ο σκηνοθέτης της, Άλεξ Ριβέρα είναι ο επόμενος Τζορτζ Λούκας), αλλά ακόμα κι εκεί στο Wired φωνάζουν τα καλύτερα τύπου dazzling! Gorgeous! Intelligent!, "incredible!" θυμίζοντας εξτασιασμένες φάτσες σε κινέζικα animation.

Το "Sleep Dealer" είναι κάτι σαν ισπανικό "Matrix", φουτουριστικό (ξέρετε I'ts the end of the world and we know it -πως θα είναι ο πλανήτης μετά από κάτι χρόνια-καλυτερα να μη ζουμε να το δουμε και τέτοια ), sci fi exrtravaganza κι εννοείται σκοτεινό κι απαισιόδοξο, γεμάτο σώματα συνδεδεμένα με διάφορα περίεργα καλώδια, τρομαχτικά ρομπότ να κανονίζουν τα πάντα και ταξίδια σε παράλληλες πραγματικότητες.

Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην Αμερική. Οι άνθρωποι έχουν στο σώμα τους ενσωματωμένες υποδοχές (όπως αυτές που βλέπετε σ' όλες εκείνες τις ταινίες που αναφέρονται στο μέλλον) στις οποίες συνδέουν διάφορα καλώδια που επικοινωνούν με το νευρικό σύστημα και με τη μία μεταφέρονται σε παγκόσμια δίκτυα και ελέγχουν εργάτες ρομπότ.

Οι Η.Π.Α έχουν τοποθετήσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, αλλά όσοι βρίσκονται στην κατάσταση που περιγράψαμε από πάνω μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν έξω από το τείχος, οπότε μια εταιρία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και κάνει τα πράγματα δύκολα για τους Μεξικάνους.

Παράλληλα, ο Μέμο Κρουζ, ένας χακεράς Μεξικανός που ονειρεύεται να δουλέωει σε μεγάλες high tech επιχειρήσεις, φτιάχνει έναν πομπό με τον οποίο σαμποτάρει διάφορα σήματα απ όλο τον κόσμο μέχρι που τον ανακαλύπτουν τα μεγάλα μυαλά και η ζωή του θα γίνει λίγο διαφορετική. Και αν μπερδευτήκατε λίγο, στην υπόθεση υπάρχουν κι άλλες δύο ιστορίες που συνδέονται μ' εκείνη του Μέμο.

http://sleepdealer.com/

Δειτε το trailer !

http://www.latinoreview.com/news/sle...iler-hits-5396

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου