Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

90210

Τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς έρχονται με νέα πρόσωπα γεμάτα ζωντάνια, έρωτες και περιπέτειες μέσα από την οθόνη του ΣΚΑΪ.
Το"Beverly Hills, 90210" αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο αλλά και από το ελληνικό κοινό.
Το νέο "90210" έρχεται βασιζόμενο στην ίδια επιτυχημένη ιστορία αλλά με νέες περιπέτειες και νέα πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της σεζόν θα εμφανιστούν εκτάκτως και παλιότεροι πρωταγωνιστές.

Η σειρά παρακολουθεί τη ζωή μέσα από τα μάτια της Annie Wilson (Shenae Grimes) και του αδελφού της Dixon (Tristan Wilds), των οποίων η πρώτη μέρα στο Λύκειο του δυτικού Beverly Hills, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι δεν βρίσκονται πια στο Kάνσας. Η οικογένεια Wilson, συμπεριλαμβανομένων του μπαμπά Harry (Rob Estes) και της μαμάς Debbie (Lori Loughlin), έχει μετακομίσει στο Beverly Hills,προκειμένου να φροντίσουν τη μητέρα του Harry ,Tabitha (Jessica Walter), μία νευρική, πρώην τηλεοπτική σταρ και συνάμα ένα πιστό μέλος της κλινικής Betty Ford.

Για την Annie και τον Dixon, η άκομψη θέση στην οποία βρέθηκαν με το να είναι τα νέα παιδιά του σχολείου, επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι ο πατέρας τους κατέλαβε την θέση του λυκειάρχη εκεί. Το σχολείο αποτέλεσε ένα μεγάλο πολιτισμικό σοκ για την Annie, ένα γλυκό και φιλικό κορίτσι με μεγάλο πάθος για το θέατρο καθώς και για τον Dixon, έναν αθλητή σταρ, που υιοθετήθηκε από την οικογένεια Wilson.
Η Annie και ο Dixon έχουν μια στενή αδελφική σχέση, την οποία και θα χρειαστούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία όλες τις νέες κλίκες και τους συμμαθητές τους, συμπεριλαμβανομένων της Naomi (AnnaLynne McCord), ενός φλογερού, κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου, του Ethan (Dustin Milligan), ενός δημοφιλούς αθλητή κολεγίου, του οποίου οι ικανότητες ανταγωνίζονται εφάμιλλα αυτές του Dixon, του Navid (Michael Steger), ενός επίδοξου δημοσιογράφου ο οποίος ηγείται του ημερήσιου δελτίου ειδήσεων του σχολείου, καθώς και της Silver (Jessica Stroup), μιας επαναστάτριας που παράγει και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από ταινίες για βίντεο...

Ακόμα και το σώμα των καθηγητών, φαίνεται καλά ενημερωμένο και έμπειρο σε γνωστικό επίπεδο στο WBHHS, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με τον ευφυή και με αίσθηση του χιούμορ καθηγητή Ryan Matthews (Ryan Eggold), αλλά και με την πανέμορφη υπεύθυνη σύμβουλο καθηγήτρια Kelly Taylor (Jennie Garth, του πρωτότυπου"Beverly Hills, 90210").
Η οικογένεια Wilson έχει μόλις αρχίσει να διαπιστώνει, πόσο πολύ πρόκειται ν’ αλλάξει η ζωή της.


To remake της σειρας κανει πρεμιερα στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ στις 7/9/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου