Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Green «Arrow» πέτυχε διάνα Ηταν ήρωας κόμικ, έγινε τηλεοπτική σειρά και πλέον άνοιξε ο δρόμος για έναν δεύτερο κύκλο

Ο Γκριν Αροου, διάσημος «χάρτινος» υπερήρωας, έκανε την πρώτη εμφάνισή του τον Νοέμβριο του 1941 σε ένα τεύχος του «More fun comics». Τα χρόνια πέρασαν και αντί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω γήρατος, επανέκαμψε από τηλεοράσεως: πιο νέος, πιο μαχητικός αλλά και πιο θυμωμένος από κάθε άλλη φορά.

Στη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου CW που φέρει το όνομά του, «Arrow»  και με τον Στίβεν Εϊμελ να τον υποδύεται εντυπωσιάζοντας όχι τόσο για τις υποκριτικές ικανότητές του όσο για το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα του, ο πολυεκατομμυριούχος που φιλοδοξεί να πατάξει την αδικία και το έγκλημα κερδίζει τις εντυπώσεις. Γι' αυτό, προτού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των περιπετειών του (το 23ο επεισόδιο προβλήθηκε στις 15 Μαΐου), το κανάλι ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος, ο οποίος θα βγει στον αέρα περί τα τέλη του έτους. 
 

 
Το «Arrow» είναι ένα σίριαλ με πολύ μυστήριο και ακόμη περισσότερη δράση. Με σκηνές συγκρούσεων που παραπέμπουν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι δράσης. Κεντρικός ήρωας ο Ολιβερ Κουίν (Arrow, δηλαδή βέλος, είναι το... επαγγελματικό ψευδώνυμό του, το οποίο παραπέμπει στο παλαιάς κοπής όπλο με το οποίο επιβάλλει την τάξη), ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του αφού έχει περάσει πέντε μαρτυρικά χρόνια σε ένα νησί γεμάτο παγίδες, με σκοπό να ξεπλύνει το όνομά του από τη ρετσινιά του άσωτου playboy και να διερευνήσει ποιοι βρίσκονται πίσω από τον θάνατο του πατέρα του.

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει η ίδια του η μητέρα προσδίδει επιπλέον αγωνία στην περιπεπλεγμένη υπόθεση. Σασπένς που μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου με τον θάνατο ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς θα κορυφωθεί, σύμφωνα με τους παραγωγούς, στα πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια. Στο μεταξύ ο πρώτος κύκλος του «Arrow» θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray στις 9 Σεπτεμβρίου 2013.


tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου