Προσεχώς

Προσεχώς

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Τομ Χανκς και Ρον Χάουαρντ μαζί στην «Κόλαση»

Ρον Χάουαρντ και Τομ Χανκς, το δίδυμο της κινηματογραφικής μεταφοράς των μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν, «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Illuminati» θα ξαναξεφυλλίσουν τις σκοτεινές σελίδες του ευπώλητου συγγραφέα στη νέα μυθιστορηματική περιπέτεια του καθηγητή Λάνγκντον «Inferno» (Κόλαση). Ο τίτλος του παραπέμπει φυσικά στο πρώτο μέρος του κλασικού έργου του Δάντη, «Θεία Κωμωδία», από τον οποίο εμπνεύστηκε την ιστορία του ο Μπράουν, όπως αποκάλυψε, στη διάρκεια της έρευνάς του στη Φλωρεντία.

Έπειτα από μια επίθεση εναντίον του, ο Λάνγκτον και η νεαρή γιατρός Σιένα Μπρουκς μπλέκουν σε μια ανελέητη καταδίωξη στους δρόμους της Φλωρεντίας. Ο Λάνγκτον όμως γνωρίζει τα κρυφά περάσματα και τα αρχαία μυστικά της πόλης και αυτή είναι η μόνη ελπίδα να ξεφύγουν από τους άγνωστους διώκτες τους.

Με οδηγό στίχους από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη, ο Λάνγκτον και η Σιένα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από κώδικες που κρύβονται σε περίφημα αναγεννησιακά έργα τέχνης – γλυπτά, πίνακες και κτίρια. Μόνο με τον τρόπο αυτόν μπορούν να βρουν τις απαντήσεις σε ένα γρίφο που ίσως τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο από μια τρομερή απειλή.

http://www.e-go.gr/cinemag/article.asp?catid=10167&subid=2&pubid=129440451

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου