Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΟΤΕ TV με Sony Pictures και BBC

Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου ο ΟΤΕ: Blockbusters και βραβευμένες ταινίες με την υπογραφή του κορυφαίου χολιγουντιανού στούντιο, Sony Pictures, καθώς επίσης νέες και οι πιο δημοφιλείς παραγωγές του BBC σε αποκλειστικότητα, έρχονται να προστεθούν το Μάρτιο στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV.

Sony Pictures

Με την προσθήκη της Sony Pictures, μετά την Walt Disney, ο OTE TV αναβαθμίζει σημαντικά το περιεχόμενο των κινηματογραφικών του καναλιών OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2, με ένα ακόμη μεγάλο στούντιο. Οι συνδρομητές του μπορούν να απολαμβάνουν πρόσφατες επιτυχίες της Sony Pictures, αγαπημένα blockbusters σε high definition, ακόμη και κλασικά αριστουργήματα από τις δεκαετίες του ’50 έως και του ’80. Μέσα στο Μάρτιο, τα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV θα προβάλλουν, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «The International», «The Ugly Truth», «Terminator Salvation», «The Taking of Pelham 1 2 3», όλα σε υψηλή ευκρίνεια.

BBC

Επίσης, μέσω συμφωνίας με το BBC, την κορυφαία εταιρεία παραγωγής και τηλεοπτικό δίκτυο της Μ. Βρετανίας, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε ειδικά για τους συνδρομητές του τις πιο πρόσφατες και ποιοτικές ταινίες και σειρές του. Από το Μάρτιο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο OTE Cinema 1HD δημοφιλείς σειρές όπως το βασισμένο στην best seller σειρά βιβλίων του Πίτερ Ρόμπινσον «DCI Banks», το γυρισμένο στην Ιταλία «Zen» και το αστυνομικό «Good Cop», που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αγγλία. Επίσης, νέες παραγωγές του BBC, όπως το «Lady Vanishes», το «The Night Watch», το «Shirley» κα.

satleo

2 σχόλια:

  1. Τι να το κάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ όταν οι αντίστοιχοι της Νόβα θα βλέπουν τις ταινίες της Sony ένα χρόνο πριν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και? Αφού θα τις έχει δείξει η nova ένα χρόνο πιο πρίν. Κονσέρβα ταινίες πουλάνε και μας το παίζουν ιστορία στον ΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή