Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ταινία για τον Σινάτρα στα σχέδια του Σκορτσέζε

Μια ταινία-βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα φαίνεται πως είναι το επόμενο πρότζεκτ του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ο γνωστός σκηνοθέτης επιθυμεί να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του θρυλικού καλλιτέχνη, όμως αυτό που τον προβληματίζει είναι το σενάριο.

«Είμαι σε συζητήσεις με δύο συγγραφείς αυτόν τον καιρό. Το πρόβλημα είναι η βιογραφία. Από που να ξεκινήσει κανείς; Θα ήθελα να πω όλη την ιστορία του Σινάτρα αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Θα πρέπει να οριοθετήσουμε το χρονικό διάστημα της ζωής του με το οποίο θα ασχοληθούμε... Για να πούμε όλη την ιστορία του Σινάτρα απαιτούνται 15 ώρες ταινίας...» δήλωσε ο Σκορτσέζε στο ETOnline.

Επίσης, ο πολυβραβευμένος δημιουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μίνι τηλεοπτικής σειράς για τον Φρανκ Σινάτρα ειδικά αν πρόκειται να συνεργαστεί με το HBO.

«Δεδομένου ότι δεν ξεφεύγεις από το budget, η τηλεόραση σου δίνει μια ελευθερία που είναι δύσκολο να βρεις στην κινηματογραφική αγορά» προσθέτει.

Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος ηθοποιός του Σκορτσέζε, Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να υποδυθεί τον Σινάτρα, ωστόσο ο σκηνοθέτης κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά του και ανοιχτές... τις επιλογές του.

«Ο Λίο πάντα ήθελε αυτόν τον ρόλο. Αλλά πρέπει να το σκεφτούμε. Ίσως να πρέπει να επιλέξουμε έναν λιγότερο γνωστό ηθοποιό. Ένας σταρ ενδέχεται να αποσπάσει την προσοχή από τον ίδιο τον ρόλο» συμπλήρωσε ο Σκορτσέζε υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ένα είναι σίγουρο: «Δεν απαιτείται ένας ηθοποιός με φωνητικές ικανότητες καθώς δεν θα χρειαστεί να τραγουδήσει. Στην ταινία πρέπει να ακούγεται η φωνή του Σινάτρα!»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σκορτσέζε και ο Ντι Κάπριο αναμένεται να συνεργαστούν στο «The Wolf of Wall Street» την επίσης νέα ταινία του Σκορτσέζε, σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ συγγραφέα και παραγωγού Τέρενς Γουίντερ, τα γυρίσματα της οποία αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη.

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου