Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μια κινηματογραφική "κρεμάλα" για μεγάλο κόλλημα!

Μια πρωτότυπη κινηματογραφική κρεμάλα είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές. Διαφορετικά κινδυνεύεις με τρόμο να ανακαλύψεις ότι στο τέλος της ημέρας - μιας ημέρας που παρέμεινες κολλημένος μπροστά στο «Famous Objects From Classic Movies»- δεν έχεις κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε κι αν έχεις σφιχτή προθεσμία, ετοιμάσου για ξενύχτι.

Το παιχνίδι στο ομότιτλο site λειτουργεί σαν την κλασική «κρεμάλα», μόνο που σε καθοδηγούν διάφορα αντικείμενα που λίγο παρατηρητικός να είσαι στο σινεμά, πρέπει να τα αναγνωρίσεις. Οι πρώτες πίστες είναι εύκολες, μετά όμως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και αν είσαι μαζί με φίλους έχεις περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσεις, πριν χάσεις όλες σου τις «ζωές». Από τη σβούρα του "Inception", ως την πεταλούδα της "Σιωπης των Αμνών" και το "τηλέφωνο" από το ντουζιέρα του "Ψυχώ" - ε δε θα αποκαλύψουμε κι όλο το παιχνίδι- τα αντικείμενα, όσο πιο έξυπνα γίνονται, τόσο μεγαλύτερο εθισμό σού προκαλούν.

Η συμβουλή να ρυθμίσεις το κινητό στην «αφύπνιση» αν έχεις περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σου, ίσως αποδειχτεί πολύτιμη. Νομίζεις ότι θα ρίξεις μια ματιά και θα γυρίσεις στη δουλειά σου, αλλά κολλάς.

cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου