Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

XTREAMER TV - New Media Player


http://tv.xtreamer.net/index.php


Νέο, σύγχρονο και εξοπλισμένο. Παρουσιάστηκε στα μέσα του μήνα και αποτελεί την τελευταία πρόταση της Xtreamer στον χώρο των media player.
Χρησιμοποιεί επεξεργαστή SMP867X στα 700MHz της Sigma Designs, με 512MB DDR2 μνήμης RAM & 512MB NAND Flash, ενώ το λειτουργικό του βασίζεται στο
Android v2.2 Froyo.
Διαθέτει εξόδους HDMI 1.3, Opticaljack για A/V [Composite/Analog Audio],
Ethernet 10/100MbpsUSB 2.0 Host Port x 3, USB 2.0 Device Port και μπορεί να αναβαθμιστεί με ενσωματωμένο Wi-Fi μέσω Dongle.
Στην εικόνα παίζει αρχεία .MKV, .mpg, .avi, .wmv, .divx, .vob, .tp, .ts, .trp, .dat, .iso, .ifo, .m2t, .m2ts, .mov, .flv και υποστηρίζει κωδικούς MPEG 1/2/4, AVIXVIDWMV9 (MP@HL),H.264, (MP@HL4.1), VC-1 (AP@L3) και υπότιτλους smisub/idxsrtssaass.
Στον ήχο παίζει FLACMP3, WMAAACOggDolby DigitalWAVDolby DigitalDolbyTrueHDDTS Digital & DTS MA, ενώ σε ότι αφορά στις φωτογραφίες 'βλέπει' αρχεία JPEG,BMPPNG & GIF.
Μπορεί να ελεγχθεί από smartphone μέσω της κατάλληλης εφαρμογής, ενώ όχι μόνο υποστηρίζει streaming αρχείων από smartphone & tablet αλλά και προς αυτά.
Παρέχει επίσης δυνατότητα κατεβάσματος αρχείων [downloading] αλλά και πρόσβαση σε λογαριασμούς gmail.
Διαθέτει ανασχεδιασμένο μενού, με επιλογή χρήσης από παιδιά, Web Browser και παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες και περιεχόμενο on line.
H τιμή του στα €119, ενώ τρέχει προσφορά για δωρεάν το Wi-Fi USB dongle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου