Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Στην Αθήνα η Rihanna


Η Rihanna έρχεται στην Αθήνα. Η νεαρή σταρ της ποπ και της r&b, με τα έξι βραβεία Γκράμι, θα δώσει μία συναυλία στις 5 Αυγούστου 2013 στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της "Diamond World Tour".
Τρία χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας και την εμφάνιση που είχε κάνει στο Στάδιο "Καραϊσκάκη", η ποπ σταρ θα επανέλθει δριμύτερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Rihanna έχει ακούσει πολλά καλά για την Ελλάδα από τη σκηνοθέτιδα ενός βιντεοκλίπ της, η οποία είναι ελληνικής καταγωγής και κάνει καριέρα στο εξωτερικό με το όνομα Melina. Αυτό πάντως που φέρεται να την κέρδισε είναι η ζωντάνια και το πάθος του ελληνικού κοινού, για το οποίο και η ίδια έχει σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως δεν είχε τις απαιτήσεις της. Η εταιρεία, που έκλεισε τη μεγάλη αυτή συναυλία, έχει δεσμευτεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα της νεαρής σταρ, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με την οργάνωση και όσους θα συνεργαστούν μαζί της. Λέγεται μάλιστα ότι η ίδια ζήτησε να διαμείνει σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αθήνας και όχι στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να βλέπει θάλασσα.

Η Rihanna θα έρθει στην Αθήνα κουβαλώντας μαζί της τα φορτηγά με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό της υπερπαραγωγής της: τεράστια σκηνή, υπερσύγχρονα ηχητικά και φωτιστικά μηχανήματα αλλά και πολλούς συνεργάτες.

 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου