Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ο Τζέιμς Μποντ ανοίγει τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Ο Τζέιμς Μποντ γυρίζει ταινία με τη βασίλισσα της Αγγλίας και προσγειώνεται με αλεξίπτωτο στο κέντρο του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου;

Η ηλεκτρονική έκδοση της Sun που αναφέρθηκε πρώτη στη μικρού μήκους ταινία «Arrival» με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και την Ελισάβετ δέχτηκε σχόλια περί πρωταπριλιάτικης φάρσας, αλλά φαίνεται ότι η ηγέτης της Βρετανίας είναι πιο προχωρημένη από όσο την παρουσιάζει ο Τύπος και το Μπάκινγκχαμ επέτρεψε γυρίσματα στα ιδιαίτερα διαμερίσματα, απ' όπου η μονάρχης θα διατάξει αυτοπροσώπως τον 007 να κηρύξει την έναρξη των Αγώνων, φτάνοντας με ελικόπτερο πάνω από το στάδιο – των υπολοίπων μάλλον θα επιληφθεί ο Ντάνι Μπόιλ που ανέλαβε τη σκηνοθεσία όλων των event της Ολυμπιάδας.

Οι Βρετανοί επενδύουν πολλά στο αθλητικό καλοκαίρι που έρχεται και ο Τζέιμς Μποντ είναι φυσικά μια εμβληματική φιγούρα για το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν η παρουσία του συνδυαστεί και με το πιο διάσημο κτίριο της πόλης και σύμβολο της μοναρχίας, το παλάτι του Μπάκινγκχαμ, η βρετανική αίγλη θα ταξιδέψει στο απόγειό της μέσα από τους δέκτες όλου του κόσμου.

Ήδη πάντως τα στοιχήματα για τη πρώτη ατάκα του διάσημου χαρακτήρα κατά την προσγείωσή του στο γήπεδο, έχουν αρχίσει, αφού τα γυρίσματα και η οργάνωση της παραγωγής έγιναν μέσα σε απόλυτη μυστικότητα, με τον Κρεγκ να βρίσκεται ούτως ή άλλως στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα του Skyfall.

Μέχρι πάντως να ακούσουμε επίσημες ανακοινώσεις, διατηρούμε επιφυλάξεις για το αν τελικά θα τα δούμε όλα αυτά στην τελετή έναρξης.

cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου