Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

15η Απονομή Hollywood Film Awards

Πραγματοποιήθηκε η 15η ετήσια Απονομή των Hollywood Film Awards και πλήθος λαμπερών σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του «The Beverly Hilton Hotel» στο Μπέβερλι Χιλς.

Στην κορυφή της λίστας των τιμώμενων προσώπων της εκδήλωσης που γίνεται κάθε χρόνο υπό της αιγίδα του Starz ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος αναδείχθηκε σε «Hollywood Actor of the Year» για την ερμηνεία του στην ταινία «The Descendants».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο 50χρονος ηθοποιός μονοπώλησε για άλλη μια φορά τα φλας των φωτογράφων καθώς συνοδευόταν από τη νέα του σύντροφο Στέισι Κέιμπλερ.

Τον αντίστοιχο γυναικείο τίτλο απέσπασε η Μισέλ Γουίλιαμς για την ερμηνεία της στην ταινία «My Week with Marilyn», η οποία ανέφερε στο κοινό: «Το μόνο που ήθελε η Μέριλιν ήταν να την αναγνωρίσουν ως ηθοποιό. Αλλά ποτέ δεν πήρε αυτή την αναγνώριση που τόσο λαχταρούσε».

Η φετινή κινηματογραφική έκπληξη δεν είναι άλλη από τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο οποίος κέρδισε και τον αντίστοιχο τίτλο «Hollywood Breakthrough Actor Award» για τον ρόλο του στο «50/50», ενώ τα βραβεία β' ανδρικού και γυναικείου ρόλου απέσπασαν οι Κρίστοφερ Πλάμερ (Beginners) και Κάρεϊ Μούλιγκαν (Shame) αντίστοιχα.

Η ταινία «The Help» χάρισε στο καστ της το βραβείο «Hollywood Ensemble Cast Award», ενώ στη Φελίσιτι Τζόουνς απονεμήθηκε το «New Hollywood Award» για την ταινία «Like Crazy».

Τιμητική διάκριση για την συνολική της προσφορά στο χώρο δόθηκε σην Γκλεν Κλόουζ, ενώ η ταινία «Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2» ψηφίστηκε ως η ταινία της χρονιάς με τον Τομ Φέλτον να παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους τους κάστ.

Τα βραβεία σεναρίου, σκηνοθεσίας, παραγωγής και φωτογραφίας απέσπασαν οι Ντίαμπλο Κόντι για το «Young Adult», Μισέλ Χαζαναβίσιους για το «The Artist», Λέτι Άρονσον για το «Midnight in Paris» και Εμάνουελ Λαμπέσκι για το «The Tree of Life», αντίστοιχα.

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου