Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Νέο Android Market και αγορά επί πληρωμή εφαρμογών στην Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε ορισμένες προσθήκες και βελτιώσεις που αφορούν το Android Market τόσο για την Web έκδοσή του όσο και την αντίστοιχη εφαρμογή του για κινητά και ταμπλέτες.

Αξιοσημείωτη είναι η προσθήκη λιστών στην Web έκδοση του Android Market η οποία παρουσιάζει προτεινόμενες εφαρμογές για εγκατάσταση. Ξεχωρίζουν οι λίστες “Trending” και “Top Grossing» στις οποίες θα εμφανίζονται οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές καθώς και αυτές με τα περισσότερα κέρδη. Όσον αφορά την εφαρμογή του Android Market στα smartphones έχουν γίνει αρκετές εμφανείς βελτιώσεις στο σχεδιασμό του καταστήματος Επίσης έχουν προστεθεί προτάσεις εφαρμογών που διαμορφώνονται από αντίστοιχες εφαρμογές που έχουν αναζητήσει ή εγκαταστήσει άλλοι χρήστες.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που ανακοινώθηκαν, αφορά την υποστήριξη αγοράς εφαρμογών που είναι επί πληρωμή σε 99 χώρες συμπεριλαμβανομένης επιτέλους και της Ελλάδας.

Όπως δηλώνει η Google, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μεγάλη ανάπτυξη του Android Market ειδικότερα από πελάτες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκοπός της είναι να αυξήσει ακόμα παραπάνω το ρυθμό ανάπτυξης του Market κάτι που συνάδει με την παραπάνω ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα των επί πληρωμή εφαρμογών σε νέες χώρες.

Πηγή: insomnia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου