Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Το Χόλιγουντ έδωσε ραντεβού στις Κάννες

Πολλές και λαμπερές ήταν οι παρουσίες που ξεκίνησαν να έρχονται ήδη από χθες στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το κόκκινο χαλί που στρώθηκε από νωρίς χθες το πρωί θα περπατήσουν μέχρι και τις 22 Μαΐου μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η αρχή έγινε με την Μεξικάνα ηθοποιό Salma Hayek η οποία έλαμπε στο κατακόκκινο δερμάτινο Gucci φόρεμα που επέλεξε για την άφιξή της, το οποίο συνδύασε με ένα ίδιου χρώματος φλοράλ μπολερό. Μαζί της ήταν και ο Antonio Banderas, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Παπουτσομένος Γάτος» που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ. Πιο αργά το βράδυ, η Hayek φόρεσε μια μακριά ασημί τουαλέτα.

Στις Κάννες βρέθηκε και η ηθοποιός Uma Thurman, ο οποία προτίμησε το λευκό. Για την άφιξή της έβαλε ένα κοντό φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ για την έναρξη του Φεστιβάλ αργά χθες το απόγευμα φόρεσε μια στράπλες μακριά λευκή τουαλέτα από μετάξι του Versace. Η Thurman βέβαια, είχε την καλύτερη παρέα, τους Jude Law και Robert De Niro που είναι όλοι μέλη της κριτικής επιτροπής.

Το Φεστιβάλ άνοιξε με την ταινία του Woody Allen «Midnight in Paris», οπότε όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι βασικοί πρωταγωνιστές. Έτσι, εκτός από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, οι ηθοποιοί Rachel McAdams, Owen Wilson, Adrien Brody, Michael Sheen και Lea Seydoux, δήλωσαν το παρόν. Η McAdams φόρεσε μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτα αρκετά σημεία του σώματός της για την προβολή της ταινίας.

Παρόντες στο Φεστιβάλ ήταν ακόμα η Ινδή ηθοποιός Aishwarya Rai, η σύζυγος του Antonio Banderas, Melanie Griffith, καθώς επίσης και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Cheryl Cole, αλλά και η εκκεντρική Lady Gaga. Από το Φεστιβάλ λείπει η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Nicola Sarkozy Carla Bruni, η οποία φημολογείται ότι είναι έγκυος. Εκείνη αιτιολόγησε την απουσία της λέγοντας πως υπάρχουν λόγοι «επαγγελματικοί και προσωπικοί».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου