Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Gears of War 3 Epic Edition & Limited Edition





150 Euros

Η Epic Edition περιέχει:

Aγαλματίδιο του Marcus Fenix, βάρους 1,7 κιλών, διαστάσεων 285mm (ύψος) 225mm (διάμετρος). To αγαλματίδιο είναι σχεδιασμένο από τον Art Director της Epic Games, Chris Perna και φτιαγμένο από PVC. Yπεύθυνη για την παραγωγή του είναι η εταιρία Triforce.

Βιβλίο "The Art and Design of Gears of War by Tom Bissell". 96 σελίδες με φωτογραφίες, concept, artwork, συνεντεύξεις με τους δημιουργούς και όχι μόνο, γύρω από το δημιουργία μιας εκ των πιο επιτυχημένων σειρών του gaming.

"Infected Omen Weapon Pack" - Custom multiplayer skins για τα 5 άρχικά όπλα του παιχνιδιού; Lancer, Retro Lancer, Hammerburst, Sawed-off Shotgun, and Gnasher Shotgun.

Οctus Award Box και Octus Service Μedal, Ακριβές αντίγραφο σε κλίμακα 1:1, του μεταλλίου των COG που δόθηκε στον Adam Fenix ως αναγνώριση για την εργασία του πάνω στο Hammer of Dawn, φτιαγμένο από ειδικό μεταλλικό κράμα. Διαστάσεις 77mm X 10mm.

Τον Adam Fenix ως αποκλειστικό unlockable χαρακτήρα για το multiplayer. O κωδικός για να ξεκλειδωθεί θα βρίσκεται τυπωμένος πάνω στο μετάλλιο Octus και θα είναι μοναδικός για κάθε Limited Edition.

Mία υφασμάτινη σημαία των COG, με "τα περήφανα χρώματα που κάποτε ανέμιζαν πάνω από το House of Sovereigns".

Adam Fenix Personal Effects, συμπεριλαμβάνονται η "Last Will and Testament" του, το αρχικό σχέδιο του Hammer of Dawn, και άλλα αναμνηστικά της οικογένειας Fenix.

plaisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου