Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ξανά μαζί οι A-HA για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων στη Νορβηγία

Ένα χρόνο μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, οι Νορβηγοί A-HA ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι θα επανενωθούν για μόνο μία βραδιά, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για τα θύματα της 22ας Ιουλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Oslo Spektrum, στις 21 Αυγούστου, με τη συμπλήρωση δηλαδή ενός μήνα από την διπλή τραγωδία στο Όσλο και το νησί Ουτόγια.

«Στις 22 Ιουλίου, κι εμείς, όπως όλοι οι άνθρωποι στη Νορβηγία και τον υπόλοιπο κόσμο, παρακολουθήσαμε συγκλονισμένοι αυτές τις σκληρές και απάνθρωπες ενέργειες που είναι αντίθετες σε όλα όσα πρεσβεύουμε. Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που είμαστε πολίτες μίας μικρής χώρας, όπου οι άνθρωποι, οι πολιτικοί και η βασιλική οικογένεια συνεργάστηκαν και έδειξαν την αλληλεγγύη τους απέναντι σε αυτή την τραγωδία. Είμαστε ευγνώμονες που κληθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την τελετή μνήμης» αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι A-HA.

«Το κάνουμε για να τιμήσουμε εκείνους που χάθηκαν, για να δείξουμε την εκτίμησή μας σε όλους όσοι προσπάθησαν να βοηθήσουν στις 22 Ιουλίου και για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους επιζώντες» υπογραμμίζουν.

Newsroom ΔΟΛ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου