Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Gods behaving badly - Σε ροζ γραμμή η Αφροδίτη, μέντιουμ ο Απόλλωνας

Το κιτς, έχουμε μάθει από τις ταινίες που καταπιάνονται με την ελληνική μυθολογία, πάει πακέτο με τις κινηματογραφικές αναπαραστάσεις της. Με κίνδυνο να θεωρηθεί το ίδιο γραφική, μια παρωδία των μυθολογικών ανδραγαθημάτων των θεών του Ολύμπου θα ξεκινήσει να γυρίζεται με βάση το μυθιστόρημα "Gods behaving badly" της Μαρί Φίλιπς.

Το πεδίο δράσης μεταφέρεται από το Λονδίνο στο Μανχάταν, με τους θεούς να ζουν σαν κοινοί θνητοί ενώ ο Κρίστοφερ Γουόκεν υποδύεται τον Δία, η Σάρον Στόουν την Αφροδίτη, η Eντι Φάλκο την Aρτεμη, ο Ολιβερ Πλατ τον Απόλλωνα, ο Τζον Τορτούρο τον Αδη και η Ρόζι Περέζ την Περσεφόνη. Οι ρόλοι των θεών κινούνται, φυσικά, στη σφαίρα του κωμικού καθώς η Αφροδίτη δουλεύει για ροζ τηλεφωνική γραμμή, ο Απόλλωνας είναι μέντιουμ στην τηλεόραση και ο Δίας χαζεύει βλέποντας "Doctor Who" ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Κατά τα άλλα, η Αλίσια Σίλβερστοουν ενσαρκώνει μια θνητή που μπερδεύεται στα πόδια του πανθέου, του οποίου τις κινήσεις έχει αναλάβει να ενορχηστρώσει ο σκηνοθέτης Τζον Τερτλετάουμπ. Η παραγωγή της ταινίας ξεκινάει άμεσα, μέσα στον Ιούλιο.

ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου