Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Το Νησί» στην «Ανατροπή»

Σήμερα αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Το Νησί» οι βασικοί συντελεστές «μετακομίζουν» από το «Νησί» στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη.

Η «Ανατροπή» είναι αφιερωμένη στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του MEGA, στη σειρά που έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ηθοποιοί και συντελεστές θα βρεθούν, όλοι μαζί στο στούντιο της εκπομπής και παρέα με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα ξαναζήσουν τις στιγμές των γυρισμάτων, θα θυμηθούν τη ζωή στην Κρήτη, τις δυσκολίες και τα ευτράπελα, θα σχολιάσουν την επιτυχία και θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους σε αυτή την παραγωγή.

Θα είναι εκεί η συγγραφέας του μυθιστορήματος Βικτόρια Χίσλοπ, που θα έρθει ειδικά για την «Ανατροπή» από το Λονδίνο καθώς και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που θα ταξιδέψει από την Κρήτη. Παρούσα και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου που υπογράφει το σενάριο και φυσικά ο Στέλιος Μάινας, η Κατερίνα Λέχου, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Νίκος Ορφανός, ο Τάσος Νούσιας και η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου.

Οι μικρές και μεγάλες ιστορίες από το «Νησί» θα κυριαρχήσουν στην «Ανατροπή», μέσα από τα βίντεο και τα αποσπάσματα που θα προβληθούν, ενώ την επιτυχία της σειράς θα σχολιάσουν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τέλος, ο Πέτρος Μπούτος, ο Διευθυντής Προγράμματος του MEGA θα μιλήσει για την ενδιαφέρουσα και δύσκολη περιπέτεια αυτής της παραγωγής, εξηγώντας πώς μια ιδέα πέρασε από τη φαντασία στην πράξη, πώς το «Νησί» έγινε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα με τόσο μεγάλη απήχηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου