Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - MELEGIN DUSUSU (2004)

Ελληνική πρεμιέρα 31/03/2011

Η Ζεϊνέπ περνάει τις μέρες της στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται ως καμαριέρα. Έχει μια υποτονική ζωή, άδεια και άχρωμη, γιατί τη «στοιχειώνει» ένα βαρύ μυστικό, ένα μεγάλο προσωπικό δράμα: ο πατέρας της, με τον οποίο ζουν οι δυο τους σε ένα μικρό διαμέρισμα, την κακοποιεί σεξουαλικά.

Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να έχει κάποια σχέση είναι ο Μουσταφά, ένας νεαρός που εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο, που τη λατρεύει και προσπαθεί να την πλησιάσει. Όμως, η Ζεïνέπ, δεν ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον του Μουσταφά, που είναι και νεότερός της, γιατί νιώθει αποξενωμένη και θλιμμένη. Βιώνει σιωπηλά τα τραύματά της και, παράλληλα, προσπαθεί να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο στον οποίο βρίσκεται παγιδευμένη. Αλλά πουθενά δεν βλέπει μια διέξοδο.

Σε μια άλλη γειτονιά της πόλης, ο Σελτσούκ, τεχνικός ήχου, παλεύει με τις ενοχές που νιώθει σχετικά με τον πρόσφατο θάνατο της γυναίκας του. Όμως, μια βαλίτσα που περιέχει τα ρούχα της γυναίκας του Σελτσούκ θα αλλάξει τη ζωή της Ζεϊνέπ, με τον πιο απρόσμενο και μοιραίο τρόπο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου