Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους Deep Purple

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των θρυλικών Deep Purple στα Γιάννενα την Τετάρτη 25 Μαΐου, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Το θρυλικό συγκρότημα των Deep Purple θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο. Στις εμφανίσεις τους, οι οποίες θα ξεκινήσουν από την Αθήνα στις 20 Μαΐου, έχουν προγραμματίσει και μία συναυλία στην πόλη των Ιωαννίνων. Στο πλευρό των Deep Purple θα εμφανιστεί ο γνωστός μουσικός και διοργανωτής εκδηλώσεων Γιώργος Γάκης μαζί με τους Troublemakers.

Το αγγλικό ροκ συγκρότημα Deep Purple δημιουργήθηκε στο Χέρτφορντσαϊρ (Hertfordshire) το 1968. Μαζί με τους Led Zeppelin και τους Black Sabbath είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή Χέβι Μέταλ συγκροτήματα. Οι Deep Purple έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σαν το πιο θορυβώδες συγκρότημα και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα. Ο Ian Gillan με την παρέα του, επιστρέφουν ξανά και υπόσχονται ένα δυνατό line up, κάτι που το έχουν αποδείξει σε όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα από το 1991 μέχρι σήμερα!

Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία είναι στα 40 ευρώ και η προπώληση γίνεται από το cafeé Καπλάνειο και τα Public. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

csforces.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου