Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

RockMelt o social browser!



Ο RockMelt είναι ένας καινούργιος browser που θα έρθει για να μείνει. Ο δημιουργός του Netscape επιστρέφει δριμύτερος και ίσως προβλέποντας και “καθορίζοντας” το μέλλον των browser wars.
Ο εν λόγο κύριος λοιπόν ο Marc Andreessen o οποίος δεν είναι και άγνωστος στον social media κόσμο με το NING (ένα project το οποίο ουσιαστικά ”χτίζεις” στο δικό σου social network), συνδυάζει την εμπειρία τόσων χρόνων και έρχεται να μας προτείνει ένα browser για social media σκοπούς.

Ουσιαστικά όταν ανοίγει κάποιος τον RockMelt είναι σαν να ανοίγει και το Facebook μιας και κάνει login κανονικά με το Facebook account ο χρήστης. Οπότε θα είναι σαν να κάνεις οτιδήποτε αλλά να είναι συνδεδεμένο με το Facebook account σου, είδαμε όλοι πόσο μεγάλη επιτυχία είχε το “Like” και πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε σε ολόκληρο το διαδίκτυο, ε λοιπόν ο RockMelt θα προσπαθήσει να το πάει όλο αυτό ένα βήμα παραπέρα! Θα μπορείς να κάνεις Share οτιδήποτε πολύ γρήγορα και ευκολότερα και λογικά όχι μόνο με το Facebook αλλά με όλα τα social networks που υπάρχουν.

Ο RockMelt browser βρίσκεται ακόμα σε beta (δοκιμαστική) έκδοση και δεν είναι ανοιχτός στο κοινό, μπορείτε όμως να κάνετε δήλωση για να τον δοκιμάσετε στο link εδώ, RockMelt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου