Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Jonah Hex (2010) Bluray

Κυκλοφορει σε dvd & bluray στις 14/10/2010 απο την AUDIOVISUAL

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΚΟΜΙΞ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΖΟΝΑ ΕΞ (Τζος Μπρόλιν) ένας σημαδεμένος περιφερόμενος κυνηγός κεφαλών που έχει επιβιώσει από βέβαιο θάνατο και έχει πλέον την ικανότητα να εντοπίζει οποιονδήποτε και… οτιδήποτε.

Η γεμάτη βία ζωή του Τζόνα, αποτελείται από θρύλους και μύθους και τον έχει αφήσει σε ένα οριακό σημείο με το ένα πόδι στη ζωή και το άλλο “στην άλλη πλευρά”. Η μόνη του ανθρώπινη επαφή είναι με την Λίλα (Μέγκαν Φοξ), της οποίας η ζωή ως πόρνη της έχει αφήσει τις δικές τις ουλές. Αλλά το παρελθόν του Τζόνα επιστρέφει να τον βασανίσει όταν ο στρατός των Η.Π.Α. του κάνει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: να τον απαλλάξουν από τα εντάλματα σύλληψης που τον βαρύνουν και ως αντάλλαγμα εκείνος να κυνηγήσει και να σταματήσει τον επικίνδυνο τρομοκράτη Κουέντιν Τέρνμπουλ (Τζον Μάλκοβιτς).

Αλλά ο Τέρνμπουλ ο οποίος δημιουργεί τον δικό του στρατό για να εξαπολύσει Κόλαση, είναι ο παλιότερος εχθρός του Τζόνα και δεν θα τον σταματήσει τίποτα από το να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον Τζόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου