Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Καθημερινή - Κυριακή 06/06/2010



Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και στις 18 διοργανώσεις που προηγήθηκαν.

Η ιστορία: Περίεργα γεγονότα, θρυλικές στιγμές, πολιτικές παρεμβάσεις, απρόβλεπτοι ήρωες, αδικημένοι και άτυχοι αστέρες και η καλύτερη εντεκάδα όλων των εποχών.

Η Ελλάδα: Τι θα κάνει η εθνική μας στο φετινό Μουντιάλ; Απαντούν: Γιάννης Διακογιάννης, Μανώλης Μαυρομάτης, Μίμης Δομάζος, Βασίλης Χατζηπαναγής, Σπύρος Μαραγκός, Σάββας Κωφίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρέφικ Τζιμπούρ, Τζιμπρίλ Σισέ, Εντι Τζόνσον, Φρέντι Αντου, Χεσούς Ντάτολο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μπράις Μουν, Μπενάρντ Κουμορτζί και έξι απλοί φίλαθλοι.

Το Μουντιάλ της Αφρικής και της κρίσης: Η ανησυχία της FIFA και των Νοτιοαφρικανών και οι ελπίδες για το πρώτο «μαύρο» τρόπαιο της Ιστορίας.

Τα αστέρια: Ενα φωτογραφικό πορτφόλιο με τους ποδοσφαιριστές που θα λάμψουν στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Κι ακόμη: Βασίλης Βασιλικός και Παντελής Βούλγαρης αλλάζουν ατζέντα και μιλούν για μπάλα.

48σέλιδος πλήρης οδηγός Μουντιάλ 2010

Οι ομάδες / Το πρόγραμμα / Οι πόλεις / Τα στάδια / Η προϊστορία / Το τρόπαιο




«EXTRA ΤΑΞΙΔΙΑ»

Ο πιο χρήσιμος ταξιδιωτικός οδηγός για τις ωραιότερες μέρες του χρόνου σας παρουσιάζει αγαπημένα ελληνικά νησιά, από την καλλιτεχνική Τήνο ως την πληθωρική Λέσβο και από την οικογενειακή Ζάκυνθο ως την εναλλακτική Αμοργό αλλά και μαγευτικές διαδρομές με αυτοκίνητο στην Εύβοια, την Πελοπόννησο και τη Στερεά. Ακόμη ανακαλύψτε δεκάδες οικονομικές λύσεις για διαμονή, φαγητό αλλά και κάμπινγκ στην πανέμορφη Ελλάδα!




EΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ π.Χ.

Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή το έβδομο βιβλίο και το έβδομο dvd από τη σειρά «Επικές Μάχες π.Χ» με τίτλο «ΜΩΥΣΗΣ : ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ».

ΜΩΥΣΗΣ : ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Με έναν ευφυή στρατηγικό ελιγμό, ο Μωυσής οδηγεί τον λαό του στην Εξοδο από την Αίγυπτο και παρασύρει τον αιγυπτιακό στρατό σε θανάσιμη παγίδα. Πολλοί θεωρούν την Εξοδο των Ισραηλιτών ως πράξη Θεϊκής επέμβασης. Οποια και αν είναι η πραγματικότητα, η Εξοδος δεν αποτελεί απλώς τη μετανάστευση σκλάβων, αλλά έναν στρατιωτικό ελιγμό μιας ομάδας σκληροτράχηλων μισθοφόρων. Ο εξαγριωμένος φαραώ στέλνει το στρατό του να καταδιώξει τους Ισραηλίτες που μόλις έχουν λεηλατήσει μια πόλη κατά την έξοδό τους. Αλλά η στρατιωτική ευφυϊα του Μωυσή και η άριστη γνώση της περιοχής αποδεικνύονται αήττητες από τον πελώριο και βαριά οπλισμένο αιγυπτιακό στρατό. Ενώ οι Ισραηλίτες διασχίζουν έναν ποταμό στη διάρκεια της νύχτας, ο Μωυσής παραπλανά τους Αιγύπτιους οδηγώντας τους στον υγρό τάφο της Ερυθράς θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου