Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Το Χόλιγουντ... μετακομίζει στην Ελλάδα

Ο πολύ καλός φίλος της βραβευμένης με Οσκαρ super star Νικόλ Κίντμαν σκοπεύει να ενταχθεί στο...δημοτολόγιό μας φτιάχνοντας το δικό της «παλατάκι» σε νησί του Αργοσαρωνικού), ο Μαρκ Γουόλμπερ, μεγαλοπαραγωγός της Warner, έρχεται σύντομα στην Ελλάδα έχοντας στο χαρτοφυλάκιό του μία απίστευτη πρόταση.

Η Warner ενδιαφέρεται να επενδύσει στη χώρα μας. Η πρόταση αφορά στούντιο χολιγουντιανών παραγωγών, αλλά και σχολή κινηματογράφου, οι σπουδαστές της οποίας θα συμμετέχουν σε διεθνείς παραγωγές! Στις προτεραιότητες του Γουόλμπερ είναι ραντεβού με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο προκειμένου να του αναπτύξει τα σχέδιά του και το χρονοδιάγραμμα που θέτει ο ίδιος, αλλά και να συζητηθούν βασικές λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας.

Η Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα στα πλάνα του λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για την Ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, το απέραντο γαλάζιο και φυσικά το τουριστικό ενδιαφέρον. Συζητήσεις αναμένονται και με τους αντίστοιχους υπουργούς Κύπρου και Ρουμανίας.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου