Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΕ TOURIST- Trailer !


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΘΡΙΛΕΡ

ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ

Οι κινηματογραφόφιλοι που περιμένουν εναγωνίως την ταινία The Tourist” με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο τρέιλερ της ταινίας στο διαδίκτυο την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου!

Το τρέιλερ θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά με ελληνικούς υπότιτλους πρώτα από το MSN.gr την Τετάρτη στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθώντας την αποκλειστική κυκλοφορία μέσω διαδικτύου, το τρέιλερ θα σταλεί μέσω δορυφόρου σε μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 17 Σεπτεμβρίου μαζί με τη νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ, “The Town”.

Στην ταινία “The Tourist” ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται έναν αμερικανό τουρίστα, του οποίου οι ερωτικές περιπέτειες με μία ξένη, πλέκουν έναν ιστό ίντριγκας, ρομαντισμού και κινδύνου. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ευρώπη, με σκοπό να συνέλθει από μία ερωτική απογοήτευση ο Φρανκ (Ντεπ) ξεκινάει ένα απρόσμενο φλερτ με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο μαγευτικά τοπία από το Παρίσι και τη Βενετία, το ρομάντζο τους σύντομα σοβαρεύει, καθώς βρίσκονται απρόθυμα μπλεγμένοι σε ένα θανατηφόρο κυνήγι ποντικού και γάτας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Οι Ζωές των Άλλων» που το 2007 κέρδισε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και πολλά ακόμα διεθνή βραβεία. Το σενάριο υπογράφουν οι Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ, Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και Τζούλιαν Φέλοουζ. Η ταινία “The Tourist” είναι μία παραγωγή της GK Films σε συνεργασία με την Spyglass. Η παραγωγή της ταινίας είναι των Γκράχαμ Κινγκ, Τιμ Χέντινγκτον, Ρότζερ Μπίρνμπαουμ, Γκάρι Μπάρμπερ και Τζόναθαν Γκλίκμαν. Το Studio Canal, επίσης, συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2011 από την Audio Visual

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου