Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Nova : Eγκαινιάζει κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD)

Το συνδρομητικό κανάλι της Nova θα πραγματοποιήσει τις πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας στη χώρα.

Η πρώτη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας θα είναι ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αμερικής ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου στις 19:00.

Από τη 1 Σεπτεμβρίου, η Nova θα προσθέσει στη γκάμα των καναλιών της πλατφόρμας της 3 HD κανάλια και πιο συγκεκριμένα το novacinema HD, το novasports HD και Eurosport HD.

Στο novacinema HD θα προβάλλονται ταινίες από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood πάντα σε υψηλή ευκρίνεια.

Το novasports HD θα προβάλει τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική όπως επίσης αγώνες από Premier League, Champions League, Uefa Europa League και επιλεγμένους αγώνες NBA, Βόλεϊ, Πόλο κ.α

Τέλος το Eurosport HD θα μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ όπως Australian Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tout, ATP Tour, Superbike World Championshop, Golf κ.α

Για την θέαση των νέων καναλιών απαιτείται ο αποκωδικοποιητής Nova Box HD 831 ο οποίος διατίθεται στην τιμή των 129€ μέσω των καταστημάτων Forthnet και άλλων συνεργατών της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι κανένας άλλος δέκτης High Definition δεν θα είναι σε θέση να αναπαράγει τα νέα κανάλια.

Η χρέωση των HD καναλιών είναι €4,99 για τους νέους συνδρομητές με τους 2 πρώτους μήνες δώρο και 12 μήνες δώρο για τους υφιστάμενους συνδρομητές.

Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου