Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Καθημερινή - Κυριακή 11/07/2010


Ο τέταρτος τόμος της Ελληνικής Ιστορίας πραγματεύεται τη διαδρομή του Βυζαντινού Ελληνισμού από την εποχή της Χριστιανικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (324-395 μ.Χ.) ως την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Στις σελίδες του θα γνωρίσετε το Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος κατά τον 5ο αιώνα, τα χρόνια του Ιουστινιανού και του Ηράκλειου (527-691), τους κρίσιμους αιώνες του Βυζαντίου αλλά και την ανόρθωση της Αυτοκρατορίας και την εποποιία της, τον Αιώνα των Κομνηνών και τη Δυναστεία των Αγγέλων, τις Σταυροφορίες αλλά και τους πολιτικούς, θρησκευτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς θεσμούς του Βυζαντίου, τις ελληνικές χώρες από τον 4ο ως το 12ο αιώνα, αλλά και το κράτος της Νίκαιας, την αυτοκρατορία των Παλαιολόγων και τις λατινοκρατούμενες ελληνικές περιοχές από το 13 ως το 15ο αιώνα.



ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ

Ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, μελιτζανοκεφτέδες, βλιτοκεφτέδες, αθερινοκεφτέδες, κοτοκεφτέδες γεμιστοί και όχι μόνο.

Ολα τα λαχανικά, μυρωδικά, ψάρια και θαλασσινά του καλοκαιριού αλλά και ολίγον κρέας, σε δεκάδες λαχταριστούς συνδυασμούς, για όλα τα γούστα, μαζί με συμβουλές και μυστικά για σίγουρη επιτυχία καθώς και δροσερά ντιπ για να τους απολαύσετε.

ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BBQ

Εξοπλισμός, εργαλεία και το ψήσιμο όλων των κρεατικών και ψαρικών βήμα- βήμα. Ολες οι οδηγίες και τα μυστικά από τους εξπέρ του είδους. Επίσης, εκτενές ρεπορτάζ από την τρίτη απονομή των Βραβείων Ποιότητας του Γαστρονόμου σε παραγωγούς, εμπόρους και μεταποιητές. Ακόμη, η Εύη Βουτσινά μας μαθαίνει να καταψύχουμε και να αποξηραίνουμε φρέσκα φασολάκια για να έχουμε και τον χειμώνα και

ο Στέλιος Παρλιάρος φροντίζει να μας ξεδιψάσει με παγωμένη βυσσινάδα, να μας δροσίσει με αρωματική γρανίτα και να μας γλυκάνει με λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με βύσσινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου