Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

The kings of Mykonos (2010)

Έρχεται η πιο καλοκαιρινή ταινία της χρονιάς «The kings of Mykonos» μια μεγάλη ελληνο-αυστραλέζικη παραγωγή μια ξεκαρδιστική κωμωδία που συνδέει με πολύ χιούμορ το «ύφος και το στιλ» των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας με την Ελλάδα, τη μουσική, τον ήλιο και το υπέροχο φως της Μυκόνου.

Η ταινία γυρίστηκε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου στη Μελβούρνη και τη Μύκονο, με ένα διεθνές καστ πολύ καλών ηθοποιών και επικεφαλή τον δημοφιλή Ελληνοαυστραλό Νικ Γιαννόπουλο, τους βραβευμένους Άλεξ Δημητριάδη και Βινς Κολόσιμο, την Ιταλίδα σταρ Κοσίμα Κόπολα και τον Αμερικανό Κέβιν Σόρμπο.

Στην Ελληνοαυτραλέζικη παραγωγή «The kings of Mykonos» πρωταγωνιστεί και η Ζέτα Μακρυπούλια που η τύχη συνεχίζει να της χαμογελά επικίνδυνα..

Στην ταινία παίζουν επίσης ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μάνος Γαβράς, η Γαλήνη – Μαρία Τσεβά , σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη Πίτερ Ανδρικίδηκαι σενάριο του Κρις Αναστασιάδη.

Η υπόθεση αναφέρεται στην ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ ( Νικ Γιαννόπουλος) που έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ ( Βινς Κολόσιμο), για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας «άγνωστος» σε αυτόν θείος, μια ολόκληρη παραλία ( το Paradise beach) και μια ταβέρνα στη Μύκονο.

Φτάνοντας στο νησί πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες , που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν, δημιουργώντας του διάφορα εμπόδια.

Με αυτήν την ταινία ο Νικ Γιαννόπουλος επιστρέφει στον κινηματογράφο 10 χρόνια μετά το «TheWogBoy» , την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 2000.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμια Α’ προβολή στην Αυστραλία στις 20 Μαΐου, μετά θα προβληθεί στη Μύκονο στις 29 Μαΐου και 3 Ιουνίου θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Στο εξωτερικό θα κυκλοφορήσει από την Paramount Films και στην Ελλάδα από την Odeon.

i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου