Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

HiTECH -Tεύχος Ιουνίου 2010


NATIONAL GEOGRAPHIC BLU-RAY

Θαυμάστε τους πιο γιγάντιους κροκόδειλους στον κόσμο με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και πολυκάναλο ήχο υψηλής ανάλυσης DTS-HD MA 5.1

CELL POWER, Toshiba World Event

SONY WORLD Photography Awards 2010

ΕΠΑΦΕΣ

Panasonic TX-P50VT20, Τηλεόραση Plasma 3D, 50’’, 1080p

Vivitek H9080FD, Βιντεοπροβολέας 1080p, LED

Sony KDL-40NX700, Τηλεόραση LCD EDGE LED, 40’’, 1080p

Vivitek H1080FD, Βιντεοπροβολέας 1080p

Waterfall Victoria EVO, Ηχείο Hi-End

Samsung NX10, Φωτογραφική μηχανή compact

Harman/kardon SB15/230, Pioneer HTP-SB300, Yamaha YAS-71, Soundbars

Panasonic DMC-G10, Olympus E-PL1, Φωτογραφικές μηχανές compact, Micro Four Thirds

MLS Destinator liveTRAFFIC 400, PNA GPS

ΤΕΣΤ

ΤΕΣΤ 14 ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ MPEG-4
Εσύ είσαι έτοιμος για ψηφιακή TV;
Η ελεύθερη ψηφιακή τηλεόραση γίνεται πραγματικότητα για τη συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της χώρας μας, αφού από τις 18 Ιουνίου ξεκινούν οι εκπομπές της Digea από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Με αυτή την αφορμή κάνουμε το πρώτο συγκριτικό τεστ επίγειων ψηφιακών δεκτών με δυνατότητα αποκωδικοποίησης MPEG-4, το οποίο μάλιστα έγινε σε πραγματικές συνθήκες λήψης στην περιοχή του Λουτρακίου, όπου υπάρχει ψηφιακό σήμα από το Σεπτέμβριο του 2009.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Ο χάρτης του hi-end audio
Το hi-end έχει φτάσει πια σε οριακά επίπεδα, τόσο τεχνολογικά όσο και ηχητικά. Οι πραγματικά άπειρες επιλογές, η ποικιλία απόψεων, τα φανταχτερά σχέδια και οι φήμες που διαδίδονται περί συγκεκριμένων συσκευών ή σχεδιάσεων, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στον υποψήφιο αγοραστή ο οποίος, αν δεν προσέξει, μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε μια αποτυχημένη αγορά. Επιχειρούμε λοιπόν να ξεδιαλύνουμε το τοπίο και να σχηματοποιήσουμε το χάρτη της αγοράς.
Του Πάρι Κωτσή

Αλλάζοντας το modem/router
Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο οικιακό μας δίκτυο οφείλονται στον περιορισμένων δυνατοτήτων modem/router που διαθέτουμε. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις που μπορούν βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση και επιπλέον δεν κοστίζουν πολλά χρήματα.
Του Δημήτρη Λούκα

Media Browser: Όμορφα και νοικοκυρεμένα
Αυτόματη τακτοποίηση και αναπαραγωγή –με όποιο πρόγραμμα εσείς επιθυμείτε– σε όλη τη συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών με το Windows Media Center. Ναι, είναι εφικτή, μέσω του θαυματουργού Media Browser.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου