Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη οι... «Μπαμπούλες» της Pixar

Συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων Μπαμπούλας Α.Ε. ετοιμάζει η Pixar μαζί με την Ντίσνεϊ. Όπως ανακοίνωσε το στούντιο Disney η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2012.

Η ταινία του 2001 με τις φωνές των Μπίλι Κρίσταλ και Τζον Γκούντμαν συγκέντρωσε στο διεθνές box office περισσότερα από 525 εκατ. δολάρια.

Η ιστορία παρακολουθεί μια κοινωνία «τεράτων» που έχουν ως αποστολή να προμηθεύουν με παιδικές κραυγές τρόμου την εταιρεία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε., επειδή αυτή είναι η βασική πηγή ενέργειας της Μπαμπουλόπολης.

Όταν όμως ένα μικρό κοριτσάκι εισβάλλει κατά λάθος στη χώρα τους, ξεσπά πανικός, γιατί οι μπαμπούλες πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι τοξικά.

Ανάμεσα στις άλλες ταινίες που ετοιμάζει η Disney είναι το Brave και πάλι σε συνεργασία με την Pixar που θα βγει στις αίθουσες το 2012. Η ταινία έχει ως βασικό χαρακτήρα μια πριγκίπισα της Σκωτίας που θέλει να γίνει τοξοβόλος.

Ετοιμάζεται ακόμα μια νέα ταινία Μάπετ, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες το Toy Story 3 (σε 3D), καθώς και η συνέχεια της ταινίας Αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου