Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

NOVATRON iamm NTR-83


Την έναρξη συνεργασίας με την Κορεάτικη NOVATRON, ανακοίνωσε η MAJAR αναλαμβάνοντας την διάθεση και διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Το ενδιαφέρον μονοπωλεί η «ναυαρχίδα» των Multimedia Players της NOVATRON, NTR 83, που φέρει ενσωματωμένα πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών σε ανταγωνιστική τιμή, υπερτερώντας των ανταγωνιστών του.

Διαθέτοντας ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG-4 H.264 Υψηλής Ευκρίνειας (HD), το NTR-83 είναι έτοιμο για λήψη των ψηφιακών καναλιών, με δυνατότητα Εγγραφής (PVR) αυτού του προγράμματος σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία timeshift και προγραμματισμένης εγγραφής μέσω του EPG. Ελληνικό μενού, teletext, epg.

Έχει δυνατότητα ανάγνωσης δίσκων FAT και NTFS, υποστηρίζοντας ανάλυση 1080p με σύνδεση HDMI, αναπαραγωγή ακόμη και των πιο δύσκολων αρχείων codec εικόνας και ήχου (mkv, rm, mpeg, iso, mov, flv, wmv, mpeg, avi, vob, m2ts, flac, dts, dd, rm, rmvb, asf, wma pro, wav, png, jpeg, gif, bmb κ.α), ενώ λειτουργεί άψογα με εσωτερικούς/εξωτερικούς υπότιτλους. Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες Δικτύου (nas, streaming play-back, ftp, samba, upnp) μέσω της θύρας Ethernet για διαχείριση αρχείων.

Επιπλέον το πανίσχυρο Internet ραδιόφωνο του, προσφέρει πρόσβαση στους αγαπημένους σας σταθμούς οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρεθείτε. Το NTR 83 μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο και ασύρματα μέσω USB Dongle (προαιρετικό), ενώ ο χειρισμός μπορεί να γίνει αυτόνομα μέσω της ενσωματωμένης LCD οθόνης 2 ιντσών που διαθέτει, με απλή και εύχρηστη δομή του User Interface.

Μια ολοκληρωμένη συσκευή multimedia που δίνει νέο νόημα και διάσταση στο Home Entertainment!

www.majar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου