Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Εmtec S800H - Γράφει. & παίζει τα πάντα !

 

To S800H, της Emtec αναβαθμίστηκε στο S800H και πέρα από την άψογη σχεδίαση και αισθητική του, έχει αναχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά multimedia player & recorder της αγοράς.
Το S800H διαθέτει ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB T, για την εγγραφή προγραμμάτων, αλλά και είσοδο Composite με αναλογικό ήχο για εγγραφή από εξωτερική πηγή.
Από την HDMI 1.3 έξοδο του παρέχει σήμα 1080p, ενώ παράλληλα διαθέτει δύο θύρες USB (Host) για την σύνδεση εξωτερικής μνήμης, όπως και θύρα USB για σύνδεση με υπολογιστή, ενώ σε ότι αφορά στις υπόλοιπες θύρες το παρόν δίνουν είσοδος Component που πλαισιώνεται από είσοδο ήχου, έξοδος Composite με ήχο, θύρα Scart, οπτική έξοδος ήχου και ένα ζεύγος εισόδου και εξόδου για την κεραία.
Διαθέτει επίσης θύρα Ethernet (RJ45) 10/100 για σύνδεση σε δίκτυο, ενώ είναι συμβατό με ασύρματη μετάδοση WiFi 802.11 b/g/n (με το EMTEC WI300 USB adapter).
Το S800H διατίθεται με εσνωματωμένους δίσκους στα 500GB, 750GB, 1TB & 2TB, είναι συμβατό με τα λειτουργικά Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, Mac OSx & Windows 7.
Σε ότι αφορά στην συμβατότητα , είναι «φιλικό» με τους κώδικες AVI, MKV, MPG, MP4, MPG/TS, MOV, VOB, DAT, IFO, WMV, RM & RMVB, πράγμα που σημαίνει ότι παίζει αρχεία MPEG1, HD MPEG2/4 SP/ASP, Xvid, WMV, H.264, MP, HP & RM/RMVB8/9/10 στην εικόνα, MP3, WMA,OGG, FLAC, & WAV στον ήχο, HD JPEG/JPG & BMP στην φωτογραφία, ενώ σχετικά με τους υπότιτλους συναντάμε τους SSA, SMI, SRT, SUB, IDX + SUB.
Oι διαστάσεις του είναι 62x174x217 χιλ., το βάρος ποικίλει από την έκδοση, ενώ συνοδεύεται και από τηλεχειριστήριο.


1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
    Το αγόρασα εχτες από το μπακάλικο τεχνολογίας saturn.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    Η ΚΕΡΑΙΑ WIFI EINAI OPTIONAL ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ (το saturn με "έστειλε" στην emtec και ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ακόμα με παίρνει τηλ. για να μου δωσει εναλλακτικές γιατί δεν είναι συμβατό με τις περισσότερες).

    Εχει κι άλλα ελατώματα αλλά αυτά είναι το μεγάλο ξενέρωμα.

    Αλλη φορά απο Κίνα τουλάχιστον να μη με κ..λοπιάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή