Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

HiTECH -Tεύχος Φεβρουαρίου 2010

Μαζί δώρο και 5 αφισέτες της ταινίας AVATAR

Παρουσίαση Προιόντων

Optoma HD86, Βιντεοπροβολέας 1080p

Philips 40PFL9704H, Τηλεόραση LCD 40 ιντσών

Focal Electra 1038 BE, Ηχεία Hi-End

Philips 40PFL9904H, Τηλεόραση LCD 40 ιντσών

Sanyo HD2000, Βιντεοκάμερα HD

Sony Ericsson Aino U10i, Κινητό τηλέφωνο


ΤΕΣΤ

ΤΕΣΤ 7 HD MEDIA PLAYER - The Surrogates
Ήρθαν, οι αντικαταστάτες. Τα μηχανάκια που αντικαθιστούν επάξια τα Blu-Ray και DVD Player, καθώς παίζουν τα πάντα και από παντού.

ΤΕΣΤ 11 ΗΧΕΙΑ L – C – R ΑΠΟ 1.500 ΕΥΡΩ ΕΩΣ 3.500 ΕΥΡΩ The Real Deal

Δεν υπάρχει υποκατάστατο για μια ταιριασμένη τριάδα ηχείων L-C-R, ειδικά όταν αυτά ανήκουν στην entry level κατηγορία του hi-end. Διότι άλλο είναι να δηλώνουμε απλά τα ηχεία μας ως large και άλλο να διαθέτουμε ηχεία πραγματικά «large» σε ηχητικό όγκο, δύναμη και φινέτσα.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

DIY* εγκατάσταση Home Theater. (*Do it Yourself)
Αν πιάνουν τα χέρια σας και δεν φοβάστε να ανοίξετε τρύπες στο ταβάνι, να κολλήσετε κανάλια στους τοίχους και να περάσετε δεκάδες μέτρα καλωδίων, τότε διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί ώστε να κάνετε καλύτερη την εγκατάστασή σας. Αν πάλι δεν πιάνουν τα χέρια σας, τότε πάλι διαβάστε ώστε να έχετε μια ιδέα γύρω από τις εργασίες που θα κάνει ο εγκαταστάτης σας.
Του Δημήτρη Λούκα

Να SSD κανείς ή να μην SSD; Ιδού η απορία!
Οι υποσχέσεις των SSD πολλές: υψηλή ταχύτητα, μικρή κατανάλωση, πλήρης απουσία θορύβου, αντοχή στη μεταφορά. Μήπως έφτασε η ώρα να αποσύρουμε τους σκληρούς δίσκους από τα Home Theater PC μας;
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

Και το παλιό μου μηχανάκι τι να το κάνω;
Φτιάξτε έναν backup server. Επεκτείνετε τις δυνατότητες του ήδη υπάρχοντος οικιακού σας server: Ιδέες και λύσεις για χτισίματα, μετατροπές και επεκτάσεις παλαιών και νέων μηχανημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν για να αποθηκεύσουν την ψηφιακή σας συλλογή.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου