Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

VETO - Κυριακή 20/12/2009

Η εφημερίδα VETO σε συνεργασία με τις Μουσικές Παραγωγές «Καμπανάκι» προσθέτει στις 20 Δεκεμβρίου, στην γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, κάλαντα από το όμορφο περιβόλι της Ελληνικής Παράδοσης.

Η εκπληκτική ορχήστρα Εστουδιαντίνα αποδίδει με τον ιδιαίτερο τρόπο της τα κάλαντα της παιδικής μνήμης σπουδαίων τραγουδιστών και τραγουδοποιών.

Τραγουδούν : Χ. Αηδονίδης, Γ.Ανδρεάτος, Π.Γαϊτάνος, Χ.Γαργανουράκης, Encardia, Γ. Ζουγανέλης, Β. Καζούλλης, N. Kαραντζή, Α. Κετιμέ, Κ. Κουλλιά, Λ. Μαχαιρίτσας, Θ. Μέρμηγκας, Γ. Νταλάρας, Δ.Ολυμπίου, Π. Παπαδοπούλου, Χ. Σίκκης, Α. Στρατηγού, Π. Τερζής, Δ. Τσακνής, Μ. Τσέρτος.

Κι επειδή γνωρίζουμε όλοι πως ο κύριος σκοπός των τραγουδιών αυτών είναι το φιλοδώρημα, ο νοικοκύρης που είναι η εφημερίδα VETO, αντί να το δώσει στους τραγουδιστές που συμμετέχουν, το προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 12:30, στο Μουσείο Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη – Κέντρο Εθνομουσικολογίας, Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων, Πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου