Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Καθημερινή - Σάββατο 19/12/2009

Νikon

Αναλύουμε τις δυνατότητες όλων των ρεφλέξ Νikon με αισθητήρα DX-Format και δοκιμάζουμε σε τεστ την D3s, την κορυφαία full frame ρεφλέξ της εταιρίας που απέκτησε video HD.

Αποτελέσματα διαγωνισμού Epson «Looks»
Το πορτρέτο συγκαταλέγεται στα πιο αγαπημένα φωτογραφικά θέματα. Έχοντας σκοπό να ερμηνεύσει την προσωπικότητα του ατόμου που ποζάρει ο φωτογράφος ενεργεί με την ευαισθησία του ζωγράφου, την αναλυτική διείσδυση του ψυχολόγου και την κριτική ματιά του παρατηρητή. Με λίγα ή περισσότερα μέσα, με φυσικό φωτισμό ή φλας, με απλά ή πιο πολύπλοκα στησίματα, με ανάλαφρες ή πιο σοβαρές προσπάθειες οι 224 συμμετέχοντες του διαγωνισμού Epson, απασχόλησαν επί αρκετές ώρες την πενταμελή κριτική επιτροπή. Tις διακριθείσες εικόνες θα βρείτε στις σελίδες του και στο Ημερολόγιο 2010 της Epson.

Photo-shopping
Χριστούγεννα. Εποχή για καταναλωτικές εμπνεύσεις και περίπατο στην αγορά των hi tech gadget. Προτείνουμε προϊόντα και αξεσουάρ Imaging που θα λατρέψετε.

Οδηγός slimline digital compact
Φωτογραφικό Μπλακ τζακ. Εικοσιμία λεπτές, στυλάτες και μοδάτες ψηφιακές compact φωτογραφικές μηχανές πέρασαν από το εργαστήριο του «Φωτογράφου», βαθμολογήθηκαν και αξιολογήθηκαν.

Τεχνική
Τα μυστικά της φωτομέτρησης στην ψηφιακή εποχή. Με ποιο τρόπο θα έχουμε πάντα πετυχημένα φωτισμένες εικόνες; Απλές συμβουλές για τον καθένα.

…και ακόμη:
Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές.

Filomathix

Στο 9ο τεύχος μάθετε τα πάντα για τις τέχνες, τις δραστηριότητες και τα σπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου