Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ολοήμερο Αφιέρωμα στον Michael Jackson..πριν την Ανατολή του 2010!

Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμη χρονιάς το MTV κάνει τον απολογισμό του και κλείνει το 2009 με ένα ολοήμερο αφιέρωμα σε ένα από τα σημαντικότερα music icons της χρονιάς που πέρασε, τον King of Pop Michael Jackson.

Ο MJ συνεχίζει να ζει ανάμεσά μας και του αποδίδουμε ένα ελάχιστο φόρο τιμής παρουσιάζοντας για ακόμη μία φορά το ευφυές καλλιτεχνικό έργο, τη μουσική πορεία, τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τον πρωτοπόρο χορογράφο και χορευτή.
Τη μουσική διάνοια και το μοναδικό ταλέντο, που άγγιξε πολλές γενιές πιστών fan, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε video clips του κατά τη διάρκεια των music zones Wake Up και Pure Morning καθώς και στα παρακάτω specials του MTV «Michael Jackson Day».
Η σχέση του MTV και του θρυλικού MJ είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, αφού «ξεκίνησαν» μαζί την ανοδική πορεία τους.
Ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε Michael Jackson και το (τότε) νέο ψυχαγωγικό και μουσικό κανάλι MTV χρονικά γνώρισαν μαζί την επιτυχία και την αναγνώριση από τον κόσμο.
Ο Βασιλιάς της pop ήταν πάντα παρών στις μεγάλες εκδηλώσεις του MTV, αποτελώντας σημείο αναφοράς με τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τις εξεζητημένες χορογραφίες του στα MTV Video Music Awards.
Χαρακτηριστικά, έχει αποτυπωθεί στην ιστορία η εξαιρετική του εμφάνιση στα MTV Video Music Awards του 1995, που ξεκίνησε με τον Michael Jackson να σκίζει το σακάκι του και να ερμηνεύει το «The Way You Make Me Feel», συνεχίζοντας με το «You Are Not Alone», «Scream», «Beat It», «Black or White» και «Billie Jean», συνοδευόμενος από μια εκκλησιαστική χορωδία!
Απολαύστε το special αφιέρωμα «MJ Day» γύρω από τη ζωή, την προσωπικότητα και τη μουσική του εξαιρετικού καλλιτέχνη, Michael Jackson, που ξεπέρασε κάθε κοινωνικό και γεωγραφικό εμπόδιο, διαμόρφωσε τα video clips σε μια σύγχρονη μορφή τέχνης, προσέλκυσε το διεθνές ενδιαφέρον με την εκκεντρικότητα του, διασκέδασε και άγγιξε γενιές νέων με τα τραγούδια του… την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο MTV.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου