Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο Jeremy Irons και μια… «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» στην Αθήνα

Ο διάσημος ηθοποιός, o φημισμένος σταρ, o μεγάλος καλλιτέχνης Jeremy Irons, έρχεται για να στολίσει με την παρουσία του τη χριστουγεννιάτικη Αθήνα και να μας διηγηθεί μια… «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία».

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής ο Irons, με τον ιδιαίτερο ερμηνευτικό του τρόπο και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, θα ντύσει με τη μοναδική του φωνή ένα λατρεμένο βιβλίο, μια διάσημη ιστορία, την κλασική «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς.

Μία «παγκόσμια πρώτη», μία παράσταση που ξεκινά εδώ στην Αθήνα δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Ο Ευρωπαίος ηθοποιός θα αντιμετωπίσει, για πρώτη φορά στη σπουδαία καριέρα του, μόνος του επί σκηνής, με τη συνοδεία μόνο κάποιων σπουδαίων σολιστών της μουσικής, ένα βιβλίο δίχως ευκολίες και διασκευές.

Ένα γοητευτικό παραμύθι για μεγάλους, μία παιδαγωγική και ταυτόχρονα διασκεδαστική διαδικασία για τους μικρούς, ο Σκρουτζ του Ντίσνεϋ, ο θρυλικός τσιγκούνης των παιδικών μας χρόνων, ο πιο γνωστός αντικοινωνικός, στριμμένος και μισάνθρωπος χαρακτήρας της παγκόσμιας φιλολογίας, κόντρα στη θαλπωρή, τη διασκέδαση, την ανθρωπιά που επιβάλλουν οι γιορτινές μέρες.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Αίθουσα Φίλων της Μουσικής

Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου
Ώρα 20:30
Ταυτόχρονη μετάφραση μέσω υπέρτιτλων

Προπώληση εισιτηρίων:
Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στην Ομήρου 8,
Τηλ.: 210 7282 333
On line αγορά: www.megaron.gr

Τιμές Εισιτηρίων: 28,45,65 και 85 €
V.I.P. Ζώνη: 100 €
Πληροφορίες: 210 7258510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου