Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Καθημερινή - Σάββατο 5/12/2009


ΔΟΚΙΜΗ: MERCEDES S 400 HYBRID

H κορυφαία λιμουζίνα της Mercedes στην υβριδική έκδοσή της, που χωρίς να αφαιρεί τίποτα από την πολυτέλεια και την ασφάλεια που προσφέρει η «προεδρική» S-class, προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, επιτρέποντας κατανάλωση μεσαίου οικογενειακού 2λιτρου αυτοκινήτου.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗΝ PORSCHE 911 TURBO

Οδηγούμε στην πίστα του Εστορίλ το υπεραυτοκίνητο της Porsche, την 7η γενιά της 911 turbo, με κορυφαία τεχνολογία, 500 ίππους και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

ΔΟΚΙΜΕΣ: DAIHATSU TERIOS & SUZUKI SX4

Τα δύο μικρά τετρακίνητα μπεστ σέλερ που ταιριάζουν γάντι στις ελληνικές συνθήκες, ανανεώθηκαν, βελτιώθηκαν στα σημεία κι εξακολουθούν να δελεάζουν, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες σε οικονομική συσκευασία.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ TO CHEVROLET SPARK

Οδηγούμε το αντικαταστάτη του πετυχημένου Matiz στην πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίασή του, που γίνεται αυτόν το μήνα στους ελληνικούς δρόμους.

ΔΟΚΙΜH

Νέο Renault Scenic

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οδηγούμε το Peugeot 5008 και το νέο Citroen C3

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογίες μείωσης ρύπων VW BlueMotion

ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

10.000 χιλιόμετρα με Lancia Delta 1.4 T

ΤΑΞΙΔΙ

Στο Καρπενήσι με Mitsubishi Lancer





Ο έβδομος τόμος της σειράς Filomathix, που απευθύνεται σε παιδιά και κάνει τη γνώση μαγεία, αποκαλύπτοντας τα πάντα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον παγκόσμιο πληθυσμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Αφρική, τη Γαλλία, τις θρησκείες, τους πολέμους και τις γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου