Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

LG HB994PK

Εν αναμονή της αγοράς των Χριστουγέννων οι κατασκευαστές έχουν «παγώσει» τις ανακοινώσεις νέων προϊόντων για να μην φρενάρουν τις πωλήσεις τους. Τα πολλά νέα θα τα έχουμε, ως γνωστόν, στις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES2010 του Λας Βέγκας.

Ωστόσο το FullHD.gr πάντα έχει κάτι νέο να πει, όπως το ολόφρεσκο πακέτο home cinema της LG που βασίζεται σε Blu-ray player. Eίναι το LG HB994PK που σχηματίζει home cinema τεσσάρων ηχείων συν ενός υπογούφρ. Δηλαδή 4.1. Τα εμπρόσθια ηχεία φιλοξενούν και τα ηλεκτρονικά όπως και το Blu-ray player στο οποίο ο δίσκος τοποθετείται από το επάνω μέρος σε ειδική σχισμή. Έτσι ο χρήστης εν χρειάζεται να σκύβει...

Το σύστημα είναι ασύρματο και στα τέσσερα ηχεία αλλά και στο υπογούφερ, ενώ εύκολο στην εγκατάσταση. Από τη στιγμή που τοποθετήσουμε το δίσκο το HB994PK «ανάβει» αυτόματα... σαν να πρόκειται για μαγεία. Το τμήμα μέσα στο οποίο περιστρέφεται ο δίσκος είναι διάφανο ώστε να βλέπουμε... το Blu-ray.

Kατά τα άλλα έχουμε Sound Gallery, Μood Lighting, αναπαραγωγή DviX HD και MKV από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Στο Blu-ray υπάρχει δυνατότητα BD-Live και YouTube ακόμη και ασύρματα (Wi-Fi). Το πακέτο είναι συμβατό με DLNA και η συνολική ισχύς του (τέσσερα ηχεία και υπογούφερ) φθάνει στα 1000W.

Kυκλοφορεί από το νέο έτος!

fullhd.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου