Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Η Σπιναλόνγκα πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά


Μια χαραμάδα φωτός στο σκοτάδι και στα ανομολόγητα μυστικά της Σπιναλόγκα προσπάθησε να βρει η Βικτώρια Χίσλοπ, στο βιβλίο της «Το Νησί», που μέχρι σήμερα γνώρισε τεράστια επιτυχία, αφού έγινε best seller και μεταφράστηκε σε 17 γλώσσες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αυτό το βιβλίο αναμένεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού Mega Channel.

Ήδη στις περιοχές της Πλάκας και του Πάνω Χωριού της Ελούντας, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή των σκηνικών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των γυρισμάτων.



Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από την τηλεοπτική σειρά, θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι ταινία μικρού μήκους (2010), που ως στόχο έχει την προετοιμασία και τη γνωριμία του τηλεοπτικού κοινού με την Σπιναλόγκα και την ιστορία της.

Η τηλεοπτική σειρά, αποτελείται από 26 επεισόδια, παίρνουν μέρος 100 ηθοποιοί, ενώ οι κομπάρσοι κάτοικοι της περιοχής, θα ξεπεράσουν τους 200.

Στην ταινία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ελένη Λέχου, Στέλιος Μάινας, Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης και Μάνος Χουρδάκης, ενώ τα γυρίσματα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε ένα μικρό μέρος στη νησίδα της Σπιναλόγκας, καθώς και στους οικισμούς Πλάκα και Πάνω Ελούντα.

Η Βιτώρια Χίσλοπ είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με τις εφημερίδες «Sunday Telegraph Daily» και «Telegraph», όπως και με το περιοδικό «Woman & Home».

Ζει στο Κεντ της Αγγλίας, μαζί με το σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Της απονεμήθηκε το βρετανικό βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα για το 2007.

Πηγή: Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου