Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Προεγκατεστημένο σε νέους υπολογιστές το Office 2010

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι έτοιμοι υπολογιστές που διατίθενται στην αγορά από μεγάλους κατασκευαστές θα έχουν προεγκατεστημένο το Office 2010. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν τη διάσημη σουίτα εφαρμογών γραφείου. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια περιορισμένη έκδοση του Microsoft Office 2010 και θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση για να έχουν το πλήρες πακέτο στον υπολογιστή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι νέων συστημάτων θα βρουν μια έκδοση του Word και μια του Excel, οι οποίες όμως δε θα έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων. Οι χρήστες θα μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν μια κάρτα αναβάθμισης, η οποία θα περιλαμβάνει τον κωδικό για την ενεργοποίηση της σουίτας [πλήρεις εκδόσεις Word, Excel, ενσωμάτωση PowerPoint, OneNote]. Σημειωτέον ότι το λογισμικό της full version του Office θα βρίσκεται ήδη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, αλλά θα απαιτείται η ενεργοποίηση μέσω της κάρτας για να γίνει διαθέσιμο.

Οι δωρεάν εκδόσεις των Word και Excel θα εμφανίζουν διαφημίσεις, οι οποίες βέβαια θα εξαφανίζονται όταν γίνεται αναβάθμιση στο πλήρες πακέτο.

Πηγή: Pc Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου