Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Το Κακό 2 : Στην Εποχή των Ηρώων (2009)

Το «Κακό Στην Εποχή Των Ηρώων» είναι η συνέχεια του «Κακού», της αιματοβαμένης cult ταινίας του Γιώργου Νούσια που είχε κερδίσει το ελληνικό κοινό το 2005. Η υπόθεση ξεκινά ακριβώς εκεί που τελειώνει η πρώτη ταινία, μέσα στα γήπεδο δηλαδή με τους εναπομείναντες βασικούς ήρωες να περικυκλώνονται ταχέως από τα αμέτρητα ζόμπι που είχαν κατακλύσει την Αθήνα.

Στη δεύτερη ταινία, οι εν λόγω ήρωες που γλίτωσαν τελικά ενώνουν τις δυνάμεις τους με μερικούς άλλους επιζώντες προσπαθώντας να βρουν μια λύση. Παράλληλα, παρακολουθούμε και σκηνές από την προηγούμενη φορά που το «Κακό» είχε ελευθερωθεί, πριν απο 2800 χρόνια, στην αρχαία Ελλάδα. Μια αινιγματική φιγούρα, γνωστή και ως ο Προφήτης, που τον υποδύεται ο ελληνικών ριζών αμερικάνος ηθοποιός Billy Zane («Τιτανικός»), είχε δώσει τη λύση τότε και ταξίδεψε μέχρι τις μέρες μας για να λυτρώσει και τη σύγχρονη Αθήνα από τα ζόμπι!

Πρόκειται για μια σαφώς καλύτερη παραγωγή από την πρώτη ταινία (αν και φροντίζει πάντα να διατηρεί το ύφος μιας B-movie), με καλογυρισμένες σκηνές γεμάτες αίμα και ειδικά εφέ, καθώς και πολύ χιούμορ που προκαλεί γέλια και προσκαλεί για ατελείωτο χαβαλέ με την παρέα.

Οι ελληνικές αίθουσες την υποδέχονται την 1η Οκτωβρίου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου