1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ
Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το πιο εκλεκτό κομμάτι του μοσχαριού.
Τι φιλέτο βρίσκουμε στην αγορά;
Tι πρέπει να προσέχουμε; Πώς το κόβουμε; Που, πώς και πόση ώρα το ψήνουμε; Οδηγίες για το μαγείρεμά του, ιδέες για νόστιμες σάλτσες και μοναδικές συνταγές από μεγάλους Ελληνες σεφ.
2. ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ... ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΕΣ
Η Εύη Βουτσινά μας προτείνει να πάρουμε τις περίσσιες μελιτζάνες του Σεπτέμβρη και να τις κάνουμε τουρσί ή σάλτσα ή λιαστές, για να 'χουμε όλο το χρόνο μυρωδιά από καλοκαίρι στα φαγητά μας.
3. ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ
Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει σιροπιαστό κέικ σοκολάτας, πανακότα, τιραµισού και παγωτό, όλα µε µια δόση καφέ.
4. ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Δοκιμάστε το κλασικό ελληνικό πιάτο λίγο διαφορετικό. Σε αλμυρό κέικ ή σε φάβα με σάλτσα ντομάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου