Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Kαθημερινή - Κυριακή 13/9/2009



1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το πιο εκλεκτό κομμάτι του μοσχαριού.

Τι φιλέτο βρίσκουμε στην αγορά;

Tι πρέπει να προσέχουμε; Πώς το κόβουμε; Που, πώς και πόση ώρα το ψήνουμε; Οδηγίες για το μαγείρεμά του, ιδέες για νόστιμες σάλτσες και μοναδικές συνταγές από μεγάλους Ελληνες σεφ.

2. ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ... ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΕΣ

Η Εύη Βουτσινά μας προτείνει να πάρουμε τις περίσσιες μελιτζάνες του Σεπτέμβρη και να τις κάνουμε τουρσί ή σάλτσα ή λιαστές, για να 'χουμε όλο το χρόνο μυρωδιά από καλοκαίρι στα φαγητά μας.

3. ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ

Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει σιροπιαστό κέικ σοκολάτας, πανακότα, τιραµισού και παγωτό, όλα µε µια δόση καφέ.

4. ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ

Δοκιμάστε το κλασικό ελληνικό πιάτο λίγο διαφορετικό. Σε αλμυρό κέικ ή σε φάβα με σάλτσα ντομάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου