Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Το THIS IS IT του ΜAΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους

Από τις 30 Οκτωβρίου 2009, όλος ο κόσμος εξασφαλίζει την πρώτη θέση για να απολαύσει την τελευταία συναυλία του Μάικλ Τζάκσον, καθώς η Sony Pictures Entertainment και η Sony Music Entertainment φέρνουν στους κινηματογράφους την ταινία «THIS IS IT», με σκηνές από τις τελευταίες πρόβες και τα παρασκήνια του σόου του θρυλικού σταρ.

Το «THIS IS IT» - η παραγωγή του οποίου έχει την πλήρη στήριξη του Ιδρύματος Μάικλ Τζάκσον – βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες πρόβας και behind-the-scenes υλικού, που αποτυπώθηκαν σε high definition και ψηφιακό ήχο, καθώς ο θρυλικός σταρ προετοιμαζόταν για μία σειρά συναυλιών που θα έδινε φέτος στο Λονδίνο. Η ταινία, που θα περιλαμβάνει κάποια στιγμιότυπα σε 3-D – θα αποτελέσει μία μοναδική ρετροσπεκτίβα της καλλιτεχνικής πορείας του θρύλου της ποπ καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με μερικούς από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον Μάικλ Λύντον, Πρόεδρο & CEO της Sony Pictures Entertainment, την Έιμι Πάσκαλ, Αντιπρόεδρο του Στούντιο, τον Ρολφ Σμιντ-Χολτζ, CEO της Sony Music Entertainment και τον Ρομπ Στρίνγκερ, Πρόεδρο της Columbia/Epic Label Group, θυγατρική της Sony Music Entertainment.

Τα δικαιώματα χρήσης του αποκλειστικού αυτού υλικού αποκτήθηκαν από την AEG Live και το Ίδρυμα Michael Jackson. Η Sony Pictures Entertainment & η Sony Music Entertainment θα είναι συμπαραγωγοί της ταινίας μαζί με την AEG Live και το Ίδρυμα, καθώς επίσης οι Ράντυ Φίλιπς και Πολ Γκόνγκαγουέαρ της AEG Live θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας. Η διανομή της ταινίας παγκοσμίως θα γίνει από την Sony Pictures Releasing International.

Οι περισσότερες σκηνές της ταινίας μαγνητοσκοπήθηκαν τον Ιούνιο 2009, στο Staples Center του Λος Άντζελες και στο The Forum στο Ινγκλεγουντ της Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Μάικλ Τζάκσον για μία σειρά 50 συναυλιών που επρόκειτο να δώσει στην Ο2 Arena του Λονδίνου, με τίτλο «THIS IS IT».

«Όσοι έχουν δει το υλικό αυτό έχουν μείνει κατάπληκτοι με την απίστευτη ποιότητα στην σκηνική παρουσία του Μάικλ Τζάκσον», αναφέρει ο Λύντον, Πρόεδρος & CEO της Sony Pictures. «Αυτή η ιστορική μαγνητοσκόπηση της τελευταίας φοράς που τραγούδησε και χόρεψε πάνω στη σκηνή δείχνει τον θρυλικό αυτό καλλιτέχνη με ένα δυναμικό τρόπο, σε πεντακάθαρη εικόνα και ήχο. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η παραγωγή μίας ταινίας που αποτείνει φόρο τιμής στον Μάικλ ως καλλιτέχνη και είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα Μάικλ Τζάκσον για να δώσουμε στο κοινό το δώρο της τελευταίας του συναυλίας. Είμαι πεπεισμένος ότι η ταινία αυτή θα αποτελέσει μία ακόμα απόδειξη πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που τίμησε τη σκηνή.»

Η κινηματογραφική έξοδος της ταινίας στην Ελλάδα θα είναι ταυτόχρονη με την έξοδο της ταινίας στην Αμερική. Η διανομή θα γίνει από την Audio Visual Enterprises, για λογαριασμό της Sony Pictures Releasing International.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου