Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Dasein Coffee Art & Spirits

[πολυχώρος για μουσική, σινεμά, τέχνη & φιλοσοφία στα Εξάρχεια]

Τo dasein είναι ένα πολυσυλλεκτικό στέκι που ζωντανεύει το concept των θρυλικών bohemian café bar. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ξεφεύγει από τα κλισέ, οργανώνοντας κινηματογραφικές προβολές, φιλοσοφικές και λογοτεχνικές συζητήσεις, παιχνίδια, εκθέσεις, μουσικά αφιερώματα και όχι μόνο...

Στα Εξάρχεια, (στο χώρο του παλιού φοιτητικού καφενείου), Σολωμού 12, «πολύχρωμα» πρόσωπα και ιδέες, πολύ αλκοόλ και ψαγμένα σνακς, σπάνε τα γκέτο του lifestyle και φτιάχνουν μια παρέα που δεν μένει κολλημένη σε ηλικίες και στυλ.

Στο dasein από τον Μάιο του 2006 μέχρι σήμερα έχουν οργανωθεί δεκάδες συναντήσεις του φιλοσοφικού καφενείου, κινηματογραφικές προβολές, αφιερωμένες σε σκηνοθέτες, είδη και ταινίες που γράφουν ιστορία, αλλά και προβολές σπάνιων b-movies. Είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Αθήνα που συνδυάζει απλά, σύγχρονες αναγνώσεις ποίησης και παρακολούθηση σημαντικών ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ακόμα στο dasein οργανώνονται τακτικά, εκθέσεις κόμικς, φωτογραφίας, φιλικά πρωταθλήματα παιχνιδιών, και φυσικά τρελά πάρτι και μουσικά αφιερώματα, που γεμίζουν τις μέρες και τις νύχτες των φίλων του dasein.

Όμως dasein δεν είναι μόνο events. Καθημερινά στις ήσυχες γωνιές του καφενείου, ταβλομαχίες, ανάγνωση κόμικς, επιτραπέζια παιχνίδια, βελάκια darts και σερφάρισμα στο internet, ρίχνουν τους ρυθμούς της ημέρας και δίνουν «νόημα» στη ζωή της πόλης!!! Κι όλα αυτά απολαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία από παγωμένες μπύρες και ψαγμένες νοστιμιές!!

http://www.dasein.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου