Προσεχώς

Προσεχώς

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Ο Ντε Πάλμα επιστρέφει και αναστατώνει με το «Πάθος» του

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μπράιαν Ντε Πάλμα επιστρέφει στο σινεμά και αποφασίζει να βάλει τις δύο πρωταγωνίστριες του ερωτικού θρίλερ «Passion» να μπλέξουν σε παιχνίδια αποπλάνησης και εξουσίας.

Πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ, remake του γαλλικού θρίλερ του 2010, «Η Αντίζηλος» («Love Crime»), του Αλέν Κορνό, στο οποίο παίζουν οι Κριστίν Σκοτ Τόμας και Λουντβίν Σανιέ.

Με σκηνές που θυμίζουν «Βασικό ένστικτο» και κάτι από  «Μάτια ερμητικά κλειστά», το «Passion» διηγείται την ιστορία ενός αγώνα δύναμης και εξουσίας μεταξύ δύο γυναικών, στον αδυσώπητο κόσμο των επιχειρήσεων.

Η Κριστίν διαθέτει τη φυσική κομψότητα και την ανεπιτήδευτη άνεση που έχουν συνήθως οι άνθρωποι που διατηρούν μια υγιή σχέση με το χρήμα και την εξουσία. Η αθώα, χαριτωμένη και εύπλαστη προστατευόμενη της, η Ίζαμπελ, είναι γεμάτη καινοτόμες ιδέες που η Κριστίν «κλέβει» χωρίς ενδοιασμούς. Άλλωστε, οι δυο τους είναι ομάδα!

Η Κριστίν αρέσκεται να ασκεί τον έλεγχο της, επί της νεότερης γυναίκας, οδηγώντας την κάθε φορά ένα βήμα πιο βαθιά στο παιχνίδι της αποπλάνησης, της χειραγώγησης, της εξουσίας και της ταπείνωσης.
Όταν, όμως, η Ιζαμπέλ θα κοιμηθεί με έναν από τους εραστές της Κριστίν, θα ξεσπάσει πόλεμος. Τη νύχτα της δολοφονίας, η Ίζαμπελ παρακολουθεί μπαλέτο, ενώ η Κριστίν δέχεται μια διαφορετική πρόσκληση. Από ποιον όμως; Η Κριστίν λατρεύει τις εκπλήξεις...


Γυμνή θα πάει να συναντήσει τον μυστηριώδη εραστή της που την περιμένει στο υπνοδωμάτιό της...

Πολλοί έκαναν λόγο για την περιβόητη σκηνή με τις ερωτικές περιπτύξεις των δύο γυναικών. Κι άλλοι για την ηθοποιό Ρέιτσελ Μακ Ανταμς (ως Κριστίν) που πλάι στην Νούμι Ράπας (Ιζαμπελ) ερμηνεύει τον πιο ερωτικό ρόλο της καριέρας της.

Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 21 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου