Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων (PVR) από τον OTE TV και για συνδρομητές μέσω δορυφόρου

Τη δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων των καναλιών του, προσφέρει ο ΟΤΕ TV από σήμερα και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου, με τη νέα υπηρεσία PVR (Personal Video Recorder), για να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όποτε θέλουν.

Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν:
•Να γράψουν σε σκληρό δίσκο προγράμματα της επιλογής τους και να τα απολαύσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν.
•Να γράφουν και να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά προγράμματα.
•Να προγραμματίσουν την εγγραφή όλων των επεισοδίων της αγαπημένης τους σειράς με μία μόνο εντολή εγγραφής.
•Να «παγώσουν» την προβολή ζωντανών προγραμμάτων (πχ ειδήσεις, ταινίες, σειρές ή αθλητικοί αγώνες) έως 90 λεπτά και να συνεχίσουν την προβολή, σε κανονικό χρόνο ή σε αργή και γρήγορη κίνηση.
•Να «γυρίσουν πίσω» στο ζωντανό πρόγραμμα που παρακολουθούν πατώντας rewind.
 
Οι εγγραφές μπορούν να προγραμματιστούν είτε με το πάτημα ενός πλήκτρου μέσα από τον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος ή εναλλακτικά ορίζοντας το κανάλι, την ώρα έναρξης, τη διάρκεια αλλά και τη συχνότητα εγγραφής.
 
Ο νέος αποκωδικοποιητής, που υποστηρίζει την υπηρεσία PVR του OTE TV, παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής 150-200 ωρών για προγράμματα Standard και High Definition.
O αποκωδικοποιητής PVR δεν απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό ή αλλαγές στον τρόπο εγκατάστασης σε σχέση με τον αποκωδικοποιητή που ήδη διατίθεται στην αγορά.
 
Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, υφιστάμενους και νέους, που μπορούν να αποκτήσουν τον  αποκωδικοποιητή PVR με μηνιαία μίσθωση ύψους 4€.
 
O OTE TV κάνει διαρκώς καλύτερη την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, με νέο ποιοτικό περιεχόμενο και προηγμένες υπηρεσίες, ενώ προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου